Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:03  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS AL CURS DE MONITOR D'EDUCACIÓ EN EL LLEURE

  • Curs de monitoratge

    Curs de monitoratge

6/6/2016

Fins al proper 15 de juny  restarà obert el període  d'inscripcions al curs de Monitor d'Activitats d'Educació en el Lleure Infantil i Juvenil que s'impartirà del 22 de juny al 22 de juliol, de 16 a 21 h, a la G2M.

 

Aquest curs s'adreça a persones majors de 18 anys que vulguin adquirir els coneixements necessaris per treballar amb infants i joves en l'àmbit de les activitats de lleure. Impartit per la Fundació Pere Tarrés, s'estructura en una part teòrica i una altra pràctica. La teòrica inclou 100 hores  de formació presencial i 25 virtual i la pràctica 25 hores destinades a l'elaboració d'un informe que reculli tot el procés pràctic.

 

El cost del curs és de 210 euros, però per als usuaris de la borsa municipal l'import és de 150. Un cop superada la formació, els participants obtenen el diploma de Monitor d'Activitats d'Educació en el Lleure Infantil i Juvenil de la Generalitat de Catalunya, títol acreditatiu per treballar com a monitor de lleure en esplais, casals d'estiu, casals infantils, colònies, etcètera.

 

Aquest és el segon any que es posa en marxa aquesta formació arran de la necessitat detectada per l'Àrea de Promoció Econòmica i de Joventut de donar sortida a la seva demanda.Data de modificació: 09/06/2016 19:45:37