Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:34  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

CREIX EL NÚMERO DE CAMPISTES DURANT LA CELEBRACIÓ DEL GRAN PREMI DE MOTOCICLISME

  • Acampada MotoGP 2016

    Acampada MotoGP 2016

  • Acampada MotoGP 2016

    Acampada MotoGP 2016

7/6/2016

Més de 1400 persones es van allotjar, el passat cap de setmana, al Càmping que l'Ajuntament organitza amb motiu de la celebració del Gran Premi de Motociclisme al Circuit de Montmeló.

 

Des que el consistori municipal es va fer càrrec de la gestió d'aquest servei ha anat augmentant, progressivament, el número de persones que opten per aquest tipus d'allotjament.

 

Aquesta és la tercera edició que l'administració municipal s'encarrega de l'organització del càmping Moto GP amb la voluntat d'oferir un servei d'allotjament al gran nombre de persones que es desplacen des de diferents punts de la geografia espanyola i europea per presenciar la carrera de motociclisme.

 

La proximitat a la instal·lació esportiva -el Càmping s'ubica a l'espai verd de Cant Guitet molt proper a una de les principals portes d'accés al Circuit- juntament amb el tracte rebut pel personal que hi treballa són alguns dels aspectes més valorats pels assistents que prefereixen allotjar-se en tenda de campanya o autocaravana.

 

L'organització de l'acampada d'enguany ha permès, també, proporcionar feina, durant aquest dies, a una cinquantena d'habitants del municipi inscrits a la borsa de treball municipal, en tasques de neteja, control d'accessos, informació i restauració que s'han desenvolupat dintre del recinte de l'acampada. També, s'han contractat sis persones per al dispositiu turístic desplegat a diferents indrets del municipi i s'ha proporcionat personal a diferents empreses  concessionàries que donen servei al Circuit.

 

Les despeses de l'acampada se sufraguen de forma íntegra amb la recaptació obtinguda de la venda d'entrades.Data de modificació: 09/06/2016 20:26:00