Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:33  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ARRIBA A MONTMELÓ EL MONÒLEG XERRADA DE CARLES CAPDEVILA "EDUCAR AMB HUMOR"

  • Carles Capdevila

    Carles Capdevila

6/6/2016

Carles Capdevila (Els Hostalets de Balenyà, 1965), periodista i director-fundador del diari Ara, visita Montmeló per pronunciar la seva conferència-monòleg Educar amb humor, una iniciativa que va sorgir espontàniament a Internet.

 

Tot va començar aquest l'estiu passat, quan es va viralitzar la versió en castellà de la conferència, que ha superat el milió de visualitzacions a YouTube. A Capdevila li van començar a caure peticions per portar el monòleg en viu i s'ha trobat immers en una gira que ja ha passat per Sant Sebastià, Sevilla, Ontinyent, Maó, Binéfar i Logronyo, Barcelona i ara, a Montmeló.

 

A Educar amb humor, i a partir de l'experiència pròpia en l'educació dels seus quatre fills, Capdevila analitza en clau irònica les obsessions dels pares en el procés educador, la relació pares-mestres i fa una crida a la necessitat de posar-hi els cinc sentits, en l'educació: sentit comú, sentit moral, sentit de la responsabilitat, sentit del ridícul i, sobretot, sentit de l'humor.

 

El pas d'aquesta conferència per Montmeló serà a la Sala Polivalent, el proper divendres 10 de juny de 2016, a les 18 hores. Educar amb humor servirà per tancar el cicle del curs 2016-2017 dels Espais de Debat educatiu que s'han realitzat durant tot el curs amb caràcter mensual.

 

En els Espais de Debat Educatiu (EDE) s'han realitzat tot tipus de tallers, entre familiars i alumnat, on s'han analitzat els aspectes més importants de l'educació des dels 3 fins els 17 anys.

 

Durant l'acte també es farà entrega d'una gui sobre l'autonomia en les diferents etapes educatives. Amb la xerrada de Capdevila i el lliurament de la guia, es posa punt i final als Espais de Debat Educatiu que famílies i infants, l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, han realitzat cada cada primer dilluns de mes del curs 2016-2017

 Data de modificació: 06/06/2016 14:59:19