Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

19:18  |  25/01/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CENTRE D'ESTUDIS DE MONTMELÓ S'EMPORTA EL PREMI VALLÈS VISIÓ D'ENGUANY

 • Membres del CEM recollint el premi Vallès Visió 2016

  Membres del CEM recollint el premi Vallès Visió 2016

 • Membres del CEM recollint el premi Vallès Visió 2016

  Membres del CEM recollint el premi Vallès Visió 2016

 • Presentació de la gala dels Premis Vallès Visió

  Presentació de la gala dels Premis Vallès Visió

 • Foto de grup dels guanyadors

  Foto de grup dels guanyadors

 • Representants municipals i membres del CEM

  Representants municipals i membres del CEM

3/6/2016

El Casal Cultural de Vallromanes va acollir la gala de lliurament dels Premis Vallès Visió, uns guardons que serveixen per a reconèixer la tasca o trajectòria de persones, entitats o institucions dels sis municipis que conformen el Consorci Teledigital.

 

Prop de 200 persones van omplir el pati de butaques del Casal Cultural de Vallromanes per a seguir l’entrega dels premis Vallès Visió. Alfonso Illescas, president de l’Associació de Gent Gran Vallromanes, va ser el primer encarregat en recollir el premi Vallès Visió de la nit, on es reconeixia la tasca que fa aquesta entitat al municipi. L’Agrupament Escolta Galzeran, de Martorelles, també va pujar a l’escenari a recollir el seu guardó, en el seu cas pels 20 anys de vida.

 

D’altra banda dos centres d’estudis del nostre territori també van ser guardonats: el Centre d’Estudis Montmeló, i el de Montornès. Els penúltims premiats de la nit van ser els Manyacs de Parets, la recent creada entitat castellera del municipi. I finalment el Projecte European Green Leaf va ser el guardonat de Mollet.

 

L'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, va agrair la feina que realitza el Centre d'Estudis de Montmeló (CEM) des de la seva creació, fa ja més de 20 anys. Un treball lent i continu que periòdicament dóna els seus fruits amb les revistes periòdiques i amb els llibres d'"Aproximació a la història de Montmeló" que publica aquesta entitat i que, "serveixen per a preservar i posar en valor la memòria històrica del nostre municipi".

Maria Antònia Carrasco, Carmen Gambín i Josep Umbert van ser els representants del CEM que van pujar a recollir el guardó. Umbert va aprofitar l'ocasió per a demanar als polítics i als diferents ajuntaments presents en l'acte que "malgrat els moments que s'estan vivint, no s'oblidin de donar suport a la tasca de les entitats que treballen per recuperar la història i la cultura".

A l'acte de lliurament de premis van estar presents, a més de l'alcalde, diversos regidors de Montmeló: Albert Montserrat, Lluís Esteban i Ariadna Ojeda, que d'aquesta manera van voler donar el seu suport a la televisió del Baix Vallès i molt especialment, als membres del Centre d'Estudis de Montmeló.Data de modificació: 04/06/2016 01:27:08