Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:46  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

CATIFES DE SAL PER CORPUS

  • Catifes de Corpus

    Catifes de Corpus

26/5/2016

Aquest cap de setmana tornen les catifes de sal per a decorar el carrer Major, la plaça de l'Ajuntament  i l'entrada de la plaça de l'església amb motiu de la festivitat  del Corpus.

 

Dissabte  es realitzarà al carrer Major i la plaça de la Vila i diumenge a la plaça de l'església.

Per tercer any consecutiu, el col·lectiu la Sal, format per veïns del nostre municipi, és l'encarregat de portar a terme aquesta activitat. Les catifes són fetes amb sal tintada pels propis membres de l'entitat i responen a motius florals, encara que la de la plaça de la Vila tindrà un caire més infantil.

 

Durant els dies previs a l'activitat, es treballa en l'elaboració de les plantilles i els dissenys. En aquesta ocasió, el grup inicial s'ha ampliat amb la incorporació de gent més jove. En aquest sentit, el col·lectiu la Sal vol fer una crida a la participació perquè  aquesta iniciativa es consolidi  com una tradició més del municipi.

 

Així mateix,  els organitzadors inviten la població a que participi, activament, aquest cap de setmana, en la confecció d'una de les catifes. Aquest any es vol arribar als 50 metres de llarg entre la suma de les tres.Data de modificació: 29/05/2016 17:22:03