Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:07  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

SORTEIG D'ENTRADES PER AL GRAN PREMI DE MOTO-GP 2016

  • Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP

    Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP

26/5/2016

L'Ajuntament de Montmeló  realitza un any més un sorteig d'entrades per al Gran Premi de MotoGP 2016, en el que poden participar tots els montmelonins i montmelonines majors d'edat que hagin fet la seva inscripció en el termini que s'assenyala  a les bases adjuntes.

 

El premi serà una entrada doble per a la tribuna per a cadascú  dels  cinc guanyadors, per assistir al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Motociclisme 2016, que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juny en el Circuit de Catalunya.

 

La inscripció al sorteig estarà oberta fins dimarts 31 de maig a les 24 hores. Per poder participar en el sorteig, és imprescindible estar empadronat a Montmeló en el moment de complimentar la sol·licitud i ser major d'edat. Cada persona podrà formular una única sol·licitud.

 

La sol·licitud per poder participar en el sorteig  es farà omplint el formulari de participació en d'aquesta pàgina web www.montmelo.cat o bé a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament.

 

El sorteig se celebrarà a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló dimecres 1 de juny a les 14 hores i serà públic per a tots els participants.Data de modificació: 02/05/2018 15:58:52