Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:03  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

VOLTA AL CIRCUIT EN MOTO, UNA GRAN EXPERIÈNCIA DURANT EL GRAN PREMI DE MOTOGP

  • Volta al Circuit en moto

    Volta al Circuit en moto

26/5/2016

Aquesta activitat, gratuïta pels primers 500 que s’inscriguin, es realitzarà el dissabte 4 de juny a les 18.00h, per rodar pel mateix traçat que els pilots del Mundial. 

 

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ 2016 aterra al Circuit del 3 al 5 de juny, i al traçat català ja es comença a respirar l’ambient  de motociclisme. Per celebrar la cita mundialista, la pista catalana donarà l’oportunitat de realitzar una volta completa al Circuit en moto el dissabte 4 de juny a les 18.00h,  per on hauran rodat els pilots de MotoGP™, Moto2™ i Moto3™ escasses hores abans.

 

El punt de trobada de la Volta al Circuit en moto serà a les 17.30h al Pàrquing A1,  davant de l’accés principal. Des d’aquí, a les 18.00h, les motos es dirigiran a la pista per començar a rodar a baixa velocitat guiades per un cotxe de seguretat, completant una volta sencera al traçat i una passada per la recta principal. D’aquesta manera, les 500 motos que s’hagin unit a l’experiència gaudiran de cada revolt del traçat, vivint en primera persona el recorregut que fan els seus ídols. 

 

Un cop completada la volta, la festa no s’acaba, sinó que es trasllada a la zona de Tapes GP, on es podrà gaudir del bon ambient i de la gastronomia mediterrània. A més, entre tots els presents se sortejarà un casc rèplica del pilot Marc Márquez.

 

Tots aquells motoristes que vulguin realitzar la Volta al Circuit, hauran d’inscriure’s trucant al telèfon 93 571 97 77. Els primers 500 podran assegurar-se la seva plaça per prendre part en aquesta experiència única en el marc del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™.

 

La Volta al Circuit en moto compta amb la col·laboració d’AMV Seguros, BMW, Ducati,

KTM i Suzuki.Data de modificació: 26/05/2016 12:44:10