Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:49  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MONS OBSERVANS CAP AL TARD

  • Mons Observans cap al tard

    Mons Observans cap al tard

27/5/2016

El dissabte 28 de maig l'assentament romà de Mons Observans comença l'horari d'estiu amb una nova visita teatralitzada que mostra el jaciment des del punt de vista de la població indígena que habitava aquestes terres als inicis de la romanització.

 

La nova visita, intitulada "La mirada d'Akaïs", serà protagonitzada l'actriu Elena Codó en el paper d'una dona ibera de la tribu dels Laietans que fou entregada pel seu pare al magistrat romà que governava el praesidium de Mons Observans per garantir la pau amb l'oppidum ibèric on vivia quan van arribar els romans. La visita s'iniciarà a les 19:30 h i finalitzarà a les 21:00 h amb una degustació de cuina romana servida pel restaurant Can Major de Montmeló.  Ambdues activitats (visita teatralitzada i tast) s'han de reservar amb un mínim de tres dies d'antel·lació a la pàgina web www.monsobservans.cat (programa Mons Observans cap al tard).

A partir de dissabte aquesta  nova visita formarà part de l'oferta permanent del jaciment. Aquest estiu es tornarà a representar el dia  25 de juny com a cloenda del programa de visites Mons Observans cap al tard i el 7 de juliol dins les Nits d'Estiu a la Romana.

Inscripció i reserves: www.monsobservans.catData de modificació: 02/06/2016 15:29:05