Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:15  |  18/04/2021

Data i hora oficial

El temps

MOSTRA DE TALLERS DE PERCUSSIÓ

  • El grup de percussió Bayumba

    El grup de percussió Bayumba

20/5/2016

Aquest dilluns, 23 de maig, tindrà lloc la cloenda dels tallers de percussió que s'han dut a terme al Centre Cultural la Torreta, durant aquest any. La cloenda, que es farà a la sala Polivalent a partir de les 18:30 h, anirà acompanyada  d'una exhibició artística per part dels diferents grups que han participat.

 

Des que es va començar a impartir a Montmeló, l'any 2013, aquesta manifestació musical ha comptat amb una important demanda, fins al punt que, actualment, hi ha quatre tallers en marxa -grup infantil, iniciació, grup avançat i joves de l'aula oberta de l'institut- amb una participació de més de 40 persones, entre infants, joves i adults.

 

Dels alumnes d'aquests tallers, impartits per components del grup de percussió de Barcelona, Brincadeira, van sortir els membres d'animació local, Bayumba, dels quals hem gaudit moltes vegades amenitzant diferents activitats culturals i de lleure del municipi. Dilluns, tindrem una nova ocasió per gaudir i ballar a ritme de percussió.Data de modificació: 21/05/2016 10:51:19