Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:11  |  20/09/2020

Data i hora oficial

El temps

EL FITKAM ACOLLIRÀ L'ESTRENA DE TRES MUNTATGES

  • FITKAM 2016

    FITKAM 2016

15/5/2016

La quarta edició del Fitkam, el Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi que es celebra a Montmeló aquest cap de setmana, portarà al nostre municipi 27 espectacles de 26 companyies entre el 21 i el 22 de maig.

 

Tant per a l'Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi, ànima del festival, com per a l'Ajuntament aquesta  és l'edició de la consolidació.

 

Enguany, aquest esdeveniment, incorpora un seguit de novetats que en demostren el seu bon estat de salut. La primera és que tres companyies han escollit el Festival per estrenar-hi nova producció. Es tracta dels muntatges Fades i follets de la companyia Patawa, Musical de Musicals d'M&M i Esfèric de la companyia Aboon Teatre.

 

La programació es complementarà amb una nodrida mostra d'espectacles de tots els àmbits escènics. Des del teatre sensorial amb No toquin les meves mans! de Valeria Guglietti, la màgia amb Bicicadabra de Fèlix Brunet, el musical Hansel i Gretel de la Roda Produccions, el clown i les titelles amb Draps de la Guilla Teatre, els concerts teatralitzats amb El meravellós viatge de la Violeta i en Parpelles de la companyia Parpelles, entre moltes altres propostes.

 

Per als espectacles de pagament caldrà adquirir prèviament les entrades. El preu del primer i el segons espectacle és de dos euros i, a partir del tercer, l'entrada serà d'un euro.

 

Una altra novetat del Fitkam d'enguany són els espais d'exhibició que incorporen nou escenari. En aquest sentit, hi haurà, també, funcions a l'Espai J de la sala petita de la Polivalent. La resta d'escenaris estaran ubicats als espais d'interior i exterior de la passada edició: el Casal dels Avis, la sala de la Concòrdia, el teatre de l'Agrupa, la sala Polivalent i els jardins de la Torreta. L'Ajuntament tornarà a acollir l'espai dedicat al punt d'informació.

 

HOMENATGE A CESC SERRAT

Una altra de les novetats destacades és l'homenatge que Kaku Mensi dedicarà al rondallaire Cesc Serrat. Amb 50 anys dalt dels escenaris, l'artista està convidat per representar-hi Granotes i Gripaus i altres trifulgues, diumenge a les 16:30 h, a la sala Polivalent. Abans, rebrà el reconeixement i l'ovació tant del públic com de l'organització.

 

També diumenge, als jardins de la Torreta, a les 14:30 h, tindrà lloc el tradicional dinar popular per a les companyies, els  visitants i els programadors. Els tiquets es podran adquirir per cinc euros.

 

 

 

Entrades i dinar popular
Per tal d'evitar problemes d'aforament, els assistents al FITKAM hauran d'adquirir prèviament les entrades als diversos espectacles que s'han programat als espais interiors. El preu de l'entrada al primer i al segon espectacle és de 2 euros. A partir del tercer espectacle, el preu de l'entrada és d' 1 euro.


Cal adquirir una entrada per persona i espectacle. Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta a tots els espectacles, sempre que no ocupin seient.


Les entrades es poden comprar durant tot el cap de setmana al Punt d’Informació del FITKAM, ubicat a l’Ajuntament de Montmeló (Pça. de la Vila, 1). Els espectacles itinerants i els programats en els espais exteriors tindran accés lliure, sense entrada.


Finalment, i com ja és tradicional en la oferta del FITKAM, es celebrarà un dinar popular el diumenge 22 de maig als Jardins de La Torreta (14.30 hores). El preu del dinar és de 5€ per persona (inclou fideuà, amanida i pa). Els tiquets es poden comprar el mateix diumenge 22 de maig al Punt d’Informació del FITKAM.


El festival manté en cada edició la mateixa voluntat de convertir-se en una gran festa del teatre infantil i familiar, oberta tant a les famílies com als professionals del sector. Gairebé 5.000 persones van participar en la darrera edició del FITKAM, celebrada el maig del 2015.

 


INFORMACIÓ ADDICIONAL:
Tots els professionals de les arts escèniques, els programadors i premsa podeu fer la inscripció al FITKAM i la reserva pels espectacles a través del formulari que trobareu al web de Kacu Mensi: www.fitkam.cat

 


Sobre Kacu Mensi:
Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre Infantil i familiar que treballen per la projecció,protecció i dinamització del sector. Una associació formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. Professionals que creen, promouen i defensen les arts escèniques per famílies, infants i joves.Data de modificació: 19/05/2016 17:07:27