Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:01  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA 11a FIRA DEL COMERÇ DE MONTMELÓ TRAURÀ AL CARRER BOTIGUERS, COMERCIANTS I ARTESANS

  • FCAEM 2016

    FCAEM 2016

17/5/2016

Aquest dissabte, 21 de maig de 2016, a l'Avinguda Pompeu Fabra i la Plaça de la Vila, des de les 10 del matí a les nou del vespre, es realitzarà la 11a Fira del Comerç, Entitats i Artesania de Montmeló.

 

Durant tot el dia, un total de 44 comerços i entitats del municipi ensenyaran les seves novetats, activitats, promocions, nous serveis, etc. També hi haurà parades d'artesans de Montmeló i les rodalies amb les seves creacions. Tot això es combinarà amb les actuacions d'entitats a l'escenari de la plaça de la Vila al llarg de la jornada.

 

Enguany a més, la Fira del Comerç coincideix per segon any consecutiu amb la quarta edició del Festival de teatre Infantil FITKAM, per la qual cosa es preveu una afluència de públic més gran. Sens dubte, el municipi gaudirà d'un cap de setmana ple d'espectacles, d'estands i de parades de comerços i entitats.

 

 

Espai per a dinar

L'organització de la Fira ubicarà un espai amb taules i cadires per a totes aquelles persones i grups de famílies i amics que desitgin quedar-se a dinar al mateix espai firal. L'objectiu és que els assistents puguin adquirir el menjar en els mateixos estands de la Fira i puguin degustar-ho in situ.

 

 

Servei de Sagalés

Amb motiu de la celebració de la FCAEM, les parades d'autobusos de Sagalés, direcció Montornès i Granollers, situades a l'avinguda de Pompeu Fabra i al carrer de Vic, romandran tancades durant el dissabte, 21 de maig. Es recorda als passatgers que compten amb les parades de l'Estació de Rodalies i de la plaça Ernest Lluch.

 

La circulació alternativa quedarà organitzada de la següent manera: vehicles procedents de la zona de carretera de la Roca, Zona Camp de Futbol o Barri Cocurny, cap al centre urbà, Primer de Maig, Lluís Companys i Diputació. Vehicles procedent de la zona Granollers o Benzinera, per Dr Ferran, Estació vella i Pompeu Fabra.

 Data de modificació: 18/05/2016 17:16:20