Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:51  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA TELEVISIÓ DEL BAIX VALLÈS CELEBRA L'ACTE DE LLIURAMENT DELS 6ns PREMIS VALLÈS VISIÓ

  • Premis Vallès Visió

    Premis Vallès Visió

13/5/2016

El Casal Cultural de Vallromanes acollirà el proper 27 de maig, la gala de lliurament dels Premis Vallès Visió que, enguany, arriba a la sisena edició.

 

Igual que en anteriors edicions, aquests premis tenen com a finalitat distingir a aquelles persones o entitats que han destacat al darrer any per la tasca realitzada, per la seva trajectòria o bé per portar el nom dels municipis que formen part del Consorci Teledigital Mollet més enllà de les nostres fronteres. En total, seran 6 premis que es repartiran entre les persones o entitats dels 6 municipis de Vallès Visió.


L’acte de celebració del 6ns. Premis Vallès Visió comptarà amb la presència dels alcaldes dels muncipis del Consorci, de representants polítics, de les entitats que hi participen i, també, com no, de les persones o entitats premiades. A banda del lliurament de guardons, durant la celebració es podrà gaudir de les actuacions del Grup de Gòspel de Vallromanes i la Coral del municipi, exhibicions de hip hop i les interpretacions del grup de dansa infantil i teatre del municipi amfitrió.


El lliurament de la sisena edició dels Premis Vallès Visió es podrà veure per la televisió del Baix Vallès dissabte, 28 de maig, a partir de les 19 h. i també per la pàgina web
www.vallesvisio.cat.Data de modificació: 13/05/2016 10:47:32