Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:55  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT FA UN PAS ENDAVANT PER REDUIR LA SEVA PETJADA DE C02

  • Circuit de Barcelona-Catalunya

    Circuit de Barcelona-Catalunya

7/5/2016

El Circuit fa un pas endavant per reduir la seva petjada de CO2

Amb l’adjudicació del subministrament d’energia elèctrica a l’empresa Estabanell Energia, el traçat català referma el seu compromís amb el medi ambient.

                                                               

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya, compromès amb una millora continua del seu comportament mediambiental i  certificat amb la ISO 14001 des de l’any 2008, ha fet un pas endavant per tal de reduir la seva petjada de CO2 i arribar a convertir-se en el primer traçat del món amb petjada zero. Per assolir aquest objectiu, comptarà amb l’empresa d’energia elèctrica Estabanell Energia, amb seu a Granollers (Vallès Oriental), que ha guanyat la licitació d’aquest subministrament.

 

Amb l’objectiu de reduir la petjada de CO2, Estabanell Energia s’ha compromès a implicar-se amb el Circuit per aconseguir aquesta fita, a través del mix d’energia renovable que serà superior al 25% el 2016 com a compromís inicial, així com altres accions relacionades amb la sostenibilitat energètica, com ara la revisió de les instal·lacions elèctriques propietat del Circuit per valorar-ne l’eficiència, l’ajust de les potències contractades a les necessitats reals i la monitorització on-line de la seva xarxa amb l’objectiu d’evitar consums no previstos i no desitjats.

 

Estabanell Energia és, a més, l’únic gestor de càrrega de vehicles elèctrics amb seu a Catalunya i col·laborarà amb el Circuit de Barcelona-Catalunya en la promoció de la mobilitat elèctrica i la gestió dels punts de càrrega que s’instal·lin dins la seva àrea d’influència.Data de modificació: 12/05/2016 19:08:13