Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:58  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PORTES OBERTES AL CIRCUIT EL DIVENDRES 13 DE MAIG A LES 17 H

  • Exhibició de karts a la zona de l’Estadi del Circuit de Barcelona-Catalunya

    Exhibició de karts a la zona de l’Estadi del Circuit de Barcelona-Catalunya

8/5/2016

El futur de l’automobilisme farà una exhibició de karts durant el Gran Premi. Els tres dies del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2016 estaran plens d’activitats de diferents tipus per viure la gran festa de la FORMULA 1: propostes culturals, musicals i gastronòmiques, però, sobretot, esportives.


El divendres 13 de maig, a les 19 hores, un grup de 24 nens d’entre 7 i 12 anys realitzarà una exhibició de karts a la zona de l’Estadi del Circuit de Barcelona-Catalunya. Els petits pilots, que prenen part aquesta temporada a l’Open RACC de karting, realitzaran la demostració dividits en dos grups i sota l’atenta mirada d’alguns pilots de FORMULA 1, que assistiran a l’acte per recolzar la base de l’automobilisme.


El projecte s’ha dut a terme amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Automobilisme i de Genikart, ambdues institucions molt compromeses amb la promoció del karting com a base per a qualsevol altra competició posterior, que fa dècades que treballen en aquest propòsit i donen oportunitats a joves pilots. Genís Marcó, propietari de Genikart, va col·laborar amb Fernando Alonso als seus inicis, així com també ha treballat al costat d’altres pilots que han arribat a la FORMULA 1, com ara Jaume Alguersuari o Carlos Sainz.

 

Els pilots Fernando Alonso, Lewis Hamilton i Carlos Sainz presenciaran la demostració, en un acte de recolzament a la base de l’esport i a les futures promeses de l’automobilisme, que prenen part aquesta temporada a l’Open RACC de karting.

 

Aquesta acció s’ha dut a terme amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Automobilisme i de Genikart, ambdues institucions molt compromeses amb la promoció del karting.

 

D’aquesta manera, aquells que s’acostin al traçat, a més de poder veure l’exhibició de karting, també podran gaudir de les darreres sessions a la pista de la jornada del divendres, els entraments de la Porsche Mobil 1 Supercup i de la GP3 Series amb la participació del pilot català Àlex Palou.

 


Per poder fer més accessible aquesta exhibició a tot tipus de públic, les portes del Circuit de Barcelona-Catalunya s’obriran a partir de les 17 h i l’entrada serà gratuïta. A més, aquells que s’acostin al traçat podran gaudir de les darreres sessions a la pista de la jornada del divendres, els entraments de la Porsche Mobil 1 Supercup i de la GP3 Series amb la participació del pilot català Àlex Palou, abans de presenciar l’exhibició de karting. L’entrada a les Tribunes C i H serà lliure i l’accés al recinte es podrà efectuar per la Porta 1.Data de modificació: 12/05/2016 19:13:54