Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:21  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

AL VOLTANT DE 4.000 CLICKS DE PLAYMOBIL ES PODRAN VEURE, AQUEST CAP DE SETMANA, A LA TORRETA

  • Playmobils

    Playmobils

27/4/2016

Els amants dels clicks de Playmobil tenen una cita aquest cap de setmana, a partir de les 10:00 fins a les 20 hores el dissabte, i de les 10 fins a les 19 hores el diumenge, al Centre Cultural la Torreta, on tindrà lloc la Fira Lúdica de Playmobil, dedicada a aquestes figures que han estat companyes de joc de molts nens i nenes, al llarg de més de 40 anys d’història.

 

Els visitants podran contemplar clicks de tots els colors i especialitats, disposats en 8 diorames que recreen diferents  situacions: des d'escenes de la Prehistòria i l'època romana fins a una carrera de cotxes clàssics que circulen a tota velocitat en mig d'una muntanya. Així mateix, es  podrà gaudir d’una exposició de col·lecció de ninots XXL, de 150 centímetres, cedits pel veí de Montmeló, Ramon Morera.

 

A part de la zona d’expositors, s’han programat altres activitats que volen convertir la fira en una oferta de lleure familiar. Amb aquest objectiu, es faran activitats paral·leles com el pinta-cares, un espectacle de màgia i una zona de castells inflables. També, tindrà cabuda el BuscaClick, un concurs consistent a localitzar diverses figuretes distribuïdes pels diferents diorames i senyalitzar-les en una papereta. L’entrada dóna accés a la participació en aquest concurs i optar al sorteig de diversos lots de productes de Playmobil.

Com de costum en aquest tipus de fira, també hi haurà una zona amb estands de venda provinents de diferents indrets i on els aficionats podran trobar els més curiosos clicks i complements.

 

L’entrada per als menors és gratuïta i es pot descarregar en el Facebook de l’empresa organitzadora, Clickfactoryfest. Per als adults, el preu és de cinc euros i dóna accés a totes les activitats programades.


Entitat


Data de modificació: 05/05/2016 20:02:48