Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:46  |  13/05/2021

Data i hora oficial

El temps

LLIURATS ELS PREMIS DEL 6è CONCURS FOTOGRÀFIC DE LA MITJA

  • foto de les persones guanyadoresdel 6é Concurs Fotogràfic de la Mitja

    foto de les persones guanyadoresdel 6é Concurs Fotogràfic de la Mitja

26/4/2016

Aquest dilluns dia 25 d’abril, al Casal de Cultura de Montornès del Vallès, s’han lliurat els premis de la sisena edició del Concurs Fotogràfic de la Mitja Montornès-Montmeló-La Roca- Vilanova

 

L'acte ha comptat amb la presència de la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montornès, Maria Rosa Vinyallonga i el President del Club Atletisme Montornès, Fernando Izaguirre. Per aquesta edició del concurs s’han presentat una seixantena de fotografies, que optaven als 5 premis previstos: tres per la categoria general, un per la categoria de fotografia creativa digital i un altre per la “foto Henkel”.

El guanyador d’aquesta edició ha estat Mariano Pérez, amb la imatge titulada “me la llevo”. El segon lloc d’aquesta categoria general ha estat per Sergio Pérez, amb la fotografia titulada “una altra mirada de la victòria”. El tercer premi ha estat per Ivan Collado, amb una foto sense títol.

En la categoria fotografia creativa digital, el guanyador ha estat també Ivan Collado i en la categoria de “foto Henkel” la guanyadora ha estat Jordina Codina, amb una imatge titulada “D’avis a nets”. Tots els guanyadors han rebut un premi en metàl·lic i un lot de productes de Henkel.

La mostra de fotografia romandrà exposada al Casal de Cultura de Montornès fins al proper 6 de maig. Es tanquen així els actes oficials d’aquesta Mitja 2016, la 23a edició, i l’organització ja ha començat a treballar en l’edició del 2017.Data de modificació: 28/04/2016 11:49:07