Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:00  |  25/07/2021

Data i hora oficial

El temps

LA BICICLETA CLÀSSICA ANTIGA, ÚLTIMA INCORPORACIÓ DEL BICIRCUIT FESTIVAL

  • Ruta de Bicicleta de Carretera Clàssica

    Ruta de Bicicleta de Carretera Clàssica

26/4/2016

El BiCircuit Festival també retrocedirà al passat i disposarà d'una ruta de Bicicleta de Carretera Clàssica i una mostra de Bicicletes Antigues.

 

El proper cap de setmana, amb la celebració del BiCircuit Festival al Circuit de Barcelona-Catalunya, a més de les competicions programades també es retrocedirà en el temps i es veuran bicicletes que formen part de la història del ciclisme de tot tipus. D’aquesta manera, la bicicleta clàssica i antiga s’incorporen al programa del BiCircuit Festival amb la 1a edició del Cavall d’Acer Classic - BiCircuit, que ens portarà als orígens de la bicicleta.

 

El diumenge 1 de maig, a partir de les 9:00h arrencarà la 1ª edició de Cavall d'Acer Classic - BiCircuit, que recuperarà el ciclisme anterior a 1987. Serà un recorregut de 50km i 1.100m de desnivell positiu, amb un 65% de carreteres i un 35% de pistes perfectament transitables amb bicicletes de carretera clàssiques. Discorrerà per poblacions del Vallès i el Maresme, sortint i arribant al Circuit de Barcelona-Catalunya i realitzant una volta final al propi Circuit. És un recorregut que requereix esforç, amb constants pujades i baixades, però on es prioritzarà poder gaudir del pedaleig i de l’entorn deixant a banda el rellotge. 

 

Cavall d’Acer persegueix desenvolupar un tipus d'activitat que permeti oferir a les poblacions vies de comunicació entre elles, que siguin segures i agradables per als ciclistes, permetent que tant els habitants de les ciutats com els turistes que les visiten amb bicicleta puguin conèixer i gaudir del seu entorn amb tranquil·litat i serenitat, lluny dels canals habituals de turisme, descobrint una Barcelona més àmplia i diferent.

 

Ruta de Bicicleta de Carretera Clàssica

 

A més de la ruta de diumenge, durant el cap de setmana es podrà gaudir d’una mostra de Bicicletes Antigues. Sergi Artero, aficionat a les bicicletes clàssiques, amb una col·lecció de més de 240; Salvador Claret, director del CASC (Col·lecció d'Automòbils Salvador Claret) i col·leccionista de tot tipus de vehicles antics, entre ells bicicletes d'inici del segle XX; i Joan Antoni García, propietari d’Antique Cicles i de més de 100 bicicletes, exposaran part del seu patrimoni al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

L’entrada per gaudir del BiCircuit Festival serà gratuïta durant tot el cap de setmana.

 

Més informació: www.bicircuit.cat


Entitat


Data de modificació: 28/04/2016 11:49:19