Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:15  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

GRAN PARTIT AMISTÓS ENTRE ELS VETERANS DE LA PENYA BLAUGRANA MONTMELÓ I DEL FC BARCELONA D'HANDBOL

  • Foto de grup els dos equips

    Foto de grup els dos equips

  • L'alcalde, Antoni Guil, amb l'equip de veterans de Handbol del FC Barcelona

    L'alcalde, Antoni Guil, amb l'equip de veterans de Handbol del FC Barcelona

20/4/2016

Aquest passat diumenge dia 27, al pavelló de Montmeló va tornar a viure una altra gran jornada d'handbol, després del partit viscut fa 15 dies entre els equips B del Granollers i del FC Barcelona,


En aquesta ocasió els rivals van ser els equips veterans de la Penya Blaugrana Montmeló i els veterans del FC Barcelona. Es tractava d'un partit d'exhibició, que s'emmarca dins dels actes que la Penya Blaugrana realitza amb motiu del 35 aniversari de l'entitat.


Els assistents van poder veure un partit amb molts gols i molt igualat fins als últims minuts, en què l'equip del FC Barcelona es va imposar en el marcador per 26 a 32.


Al marge del resultat, tots dos clubs van estar molt satisfets de la cita. Per als locals es tractava d'una trobada que els servirà com a entrenament de qualitat per a la lliga que comencen la setmana que ve.


Angel Rovira, entrenador del FC Barcelona es va mostrar entusiasmat de la iniciativa de la Penya i va voler agrair-lo fent entrega a l'alcalde, Antoni Guil, com a president mundial de Penyes del Barça, d'una samarreta de l'equip blaugrana.


La secció d'handbol de la PB Montmeló és actualment una de les entitats esportives que més equips base té i cada temporada amplia el nombre i la qualitat de jugadors. Alguns d'ells ja han fet el salt a equips de la comarca com l'Handbol Granollers i la Roca. A més tenen nous projectes esportius i socials que ja han començat a posar en marxa aquesta mateixa temporada.Data de modificació: 21/04/2016 22:21:14