Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:36  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

UNA DIADA DE SANT JORDI MOLT FESTIVA

  • Sant Jordi 2016 a Montmeló

    Sant Jordi 2016 a Montmeló

20/4/2016

La Diada de Sant Jordi esdevé una convocatòria excepcional, festiva, participativa, amb activitats culturals per a tothom a l'entorn de la lectura. Durant aquests darrers dies, ja  hem pogut gaudir de diverses presentacions de llibres a càrrec d'autors locals.

 

Avui divendres, dia previ a la Diada, a les 21:00 del vespre, a l'església Santa Maria, tindrà lloc la tradicional ofrena floral a Sant Jordi, per part de les entitats del municipi i amb la actuació de la Coral de Montmeló.

 

Demà dissabte, les parades de venda de roses i de llibres tornaran a omplir, un any més, el carrer Major i la plaça de la Vila. La Diada anirà acompanyada de diverses activitats organitzades per diferents entitats del municipi.

 

Durant tot el dia, hi haurà jocs tradicionals al carrer per a tots els públics. Tallers de maquillatge i manualitats, una cantada de Sant Jordi a càrrec de la Coral del Casal de la Gent Gran i una  ballada de gitanes infantils de l'Agrupa, són els actes programats pel matí.

 

A la tarda, la coral infantil de l'Escola Municipal de Música oferirà el concert Somnis fantàstics i el grup The Kintets tancarà la Diada amb música tradicional i popular, a la plaça de la Vila.Data de modificació: 28/04/2016 12:41:50