Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:41  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

DISSABTE PASSAT VA TENIR LLOC LA III TROBADA DE BONALEJOS

  • L'alcalde de Bodonal, Antonio Luis Cid, visitant les instal·lacions de la G2M

    L'alcalde de Bodonal, Antonio Luis Cid, visitant les instal·lacions de la G2M

  • L'alcalde de Bodonal, Antonio Luis Cid, visitant les instal·lacions de la G2M

    L'alcalde de Bodonal, Antonio Luis Cid, visitant les instal·lacions de la G2M

18/4/2016

Al voltant de 160 bonalejos es van reunir el passat dissabte a la sala Polivalent per celebrar la III trobada de la Comunitat de Bodonal de la Sierra. L'acte va comptar, també, amb la presència de l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil i l'alcalde de Bodonal de la Sierra, Antonio Luis Cid.

 

La trobada es va iniciar amb una visita per alguns indrets del municipi per acabar amb un dinar, amenitzat per la parella de ball local Fuensanta Gil i Antonio López. Montmeló compta amb prop de 200 bonalejos censats al municipi. Aquesta trobada de germanor reuneix, cada any, veïns i veïnes de Montmeló nascuts en aquesta localitat extremenya, juntament amb altres provinents de localitats veïnes i, inclús, del mateix Bodonal de la Sierra. Segons els organitzadors “és un acte molt esperat, que per als assistents té un component emotiu especial, ja que els permet mantenir el contacte amb la seva infància i les seves arrels”.

 

Antoni Guil va tenir paraules d’agraïment per als organitzadors i els participants i va traslladar un agraïment personal i col·lectiu a l’alcalde de Bodonal de la Sierra per la seva iniciativa de proposar al Ple que un carrer d’aquest municipi porti el nom de Montmeló.

 

Foto de grup de la Trobada de Bonalejos a la Polivalent de Montmeló

Foto de grup de la Trobada de Bonalejos a la Polivalent de MontmelóData de modificació: 20/04/2016 18:05:25