Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:18  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ELS GERMANS ESPARGARÓ CANVIEN LES MOTOS PER LES BICICLETES AL BICIRCUIT FESTIVAL

  • Els germans Espargaró canvien les motos per les bicicletes al BiCircuit Festival

    Els germans Espargaró canvien les motos per les bicicletes al BiCircuit Festival

20/4/2016

L’Aleix i el Pol Espargaró disputaran les 24 Hores Madform al Circuit amb un equip propi, el Team Espargaró, al que s’unirà entre d’altres Ricky Cardús.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà per primer cop a la història del traçat català les 24 Hores Madform BiCircuit els dies 30 d’abril i 1 de maig. Aquesta competició comptarà amb uns participants d’excepció: els germans Espargaró. Els pilots catalans, aprofitant el cap de setmana de descans del Mundial de MotoGP™, canviaran les seves motos per les bicicletes durant un cap de setmana al Circuit.

 

L’Aleix i el Pol Espargaró s’enfrontaran al repte de rodar durant tot un dia sencer en una pista que coneixen de ben a prop, però en condicions molt diferents. Seguiran damunt de les dues rodes malgrat que deixaran els motors i es passaran als pedals. Els dos germans competiran amb el Team Espargaró, un equip de sis participants format per Ricky Cardús, també pilot de motociclisme, Homer Bosch, mànager del Pol, i Gerard Sabaté i Alex Gálvez, amics dels pilots. De ben segur, ens faran gaudir junt amb la resta de participants durant aquesta primera edició de la cursa de resistència al BiCircuit Festival, una de les novetats més esperades del calendari aquesta temporada.

 

Les 24 Hores Madform no seran l’única competició que tindrà lloc al Circuit en el marc del BiCircuit Festival. L’esdeveniment també acollirà curses en bicicleta de diferents modalitats i que reunirà a aficionats al ciclisme i públic familiar. El BiCircuit Festival tindrà la cursa Gran Fondo, la Marxa BTT i el Campionat Mundial de Brompton, així com les competicions organitzades per la Federació Catalana de Ciclisme. Si bé l’acció a la pista no es detindrà en tot el cap de setmana, el pàdoc del Circuit també acollirà propostes com una fira, un mercat de segona mà, exhibicions i accions de seguretat viària. L’entrada al Circuit serà lliure durant tot el cap de setmana per a tots els espectadors.


Entitat


Data de modificació: 20/04/2016 09:38:38