Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:41  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EN VIBROT VISITA LES ESCOLES PER SANT JORDI

18/4/2016

Aprofitant les activitats que les escoles realitzen per la Diada de Sant Jordi, en Vibrot, la bèstia de foc de la Colla de Diables de Montmeló, visitarà els nens i nenes de les escoles de la població.

 

Aquesta visita coincideix amb una de les activitats que la Colla de Diables ha organitzat per celebrar el desè aniversari de la seva bestiola: un concurs de dibuix on els infants de P5 a 2n de primària poden participar fent un dibuix de com ells s'imaginen en Vibrot de petit. Els participants tenen de termini fins al dia 6 de maig per presentar els seus treballs a les escoles de Montmeló o al Centre Cultural la Torreta. Els tres finalistes seran obsequiats amb material de dibuix i de merchandising del  desè aniversari del Vibrot.

 

L'entrega de premis es farà durant la Festa Major i anirà acompanyada de l'exposició dels dibuixos del 13 al 14 de juny.

Aquesta és una de les activitats que la Colla de Diables de Montmeló ha organitzat per commemorar el desè aniversari de la seva bèstia de foc. Una altra és la creació de dues bestioles que es presentaran a la Festa Major de 2017. Per això, han iniciat una campanya de micromecenatge sota el nom "Volem una bestiola" que es portarà a terme durant tot aquest any i part del següent , amb l'objectiu d'aconseguir, com a mínim, el finançament necessari per a una de les dues bestioles que seran ballades per la colla infantil. El pressupost per la construcció és de 2600 euros i es poden fer aportacions de 5 fins a 800 euros.

 

Finalment, la Colla Diables està treballant en l'organització d'una trobada de bestiari de foc que es realitzarà el 2 de juliol, coincidint amb la Festa Major. L'objectiu és aconseguir que vinguin fins a 10 bèsties.

 

Construït l'any 2006 al taller Sarandaca de Granollers, en Vibrot té 9 punts de foc, 3 metres d'ample, 4 d'alçada i 5 de llargada. L'any 2008 es va crear un ball característic, que balla sempre que pot i allà on el deixen. El seu dia més destacat i on pot lluir-se completament és el dissabte de Festa Major, durant l'actuació del Plaçafoc.

 

Podeu veure la campanya clicant aquí

Podeu descarregar les bases del concurs clicant aquíData de modificació: 19/04/2016 14:56:00