Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:07  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MIREIA SERRAT I SERGIO PERIS, GUANYADORS LOCALS DE LA 23a MITJA

  • Mireia Serrat i Sergio Peris, guanyadors locals de la 23a Mitja

    Mireia Serrat i Sergio Peris, guanyadors locals de la 23a Mitja

  • foto de família de tots els participants, premiats, autoritats i patrocinadors de la 23a Mitja

    foto de família de tots els participants, premiats, autoritats i patrocinadors de la 23a Mitja

12/4/2016

Dilluns dia 11 d'abril  a la tarda va tenir lloc, a l’Hotel Mercure Augusta Barcelona-Vallès de Vilanova del Vallès, el lliurament de premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 23 edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

 

L’acte, que va comptar amb la presència dels alcaldes de Montmeló, Vilanova i La Roca i el Regidor d'Esports de Montornès, poblacions que organitzen la Mitja, va servir per a reconèixer la primera i el primer classificat de cadascun dels quatre municipis i lliurar-los un trofeu i regals dels col·laboradors (Colibrí Esport, Rios Running Les Franqueses, Centre Mèdic La Roca). Els premiats van ser, a Mitja Marató: Silvia Foixench i Driss Lakhouaja (Montornès), Mireia Serrat i Sergio Peris (Montmeló),Silvia Cedillo i Antonio Huerga (Vilanova) i Pilar Borrell i Elias Resina (La Roca). A la Cursa dels 6 quilòmetres es premia al primer i primera local, que van ser Maria Gil i Mouad Mbarki, tots dos del C.At.Montornès. A més, hi havia, com cada any, un premi al primer i primera atleta local que havia passat per la meta de la Plaça de l’Era a La Roca del Vallès: Abdessamad Hemmi i Silvia Cedillo van rebre el pernil, gentilesa de Cuixots Gironella.


Aquest acte també va servir per formalitzar les donacions solidàries que aquesta edició de la Mitja Montornès ha portat a terme. La donació que Henkel fa en aquesta edició per cada inscrit a la Mitja i els 6 quilòmetres, va ser recollida per la creadora de la iniciativa solidària "Ponte en marcha Ya" a benefici de la Fundació Josep Carreras de lluita contra la leucèmia, Carmen Cubero, de mans d' Elisenda Ballester, responsable de comunicació de Henkel

 

23a Mitja

 

Pel que fa a la recaptació íntegra de la Mini Solidària es va lliurar al President de l'Assemblea Comarcal de Creu Roja Granollers, Xavier Guàrdia, de mans del president del Club Atletisme Montornès. Es formalitza així un any més el compromís de Henkel i la Mitja amb el territori i la col·laboració amb els programes per ajudar als més desprotegits, enguany amb la donació d’un total de 3000 euros en total, que s'afegeixen als més de 25000 euros ja donats fins a la data a diferents projectes solidaris durant aquests darrers anys.

 

23a Mitja

 

 Data de modificació: 14/04/2016 23:48:09