Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:30  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

JOSEP SARRATE PRESENTA LA SEVA NOVEL·LA FANTÀSTICA "BALADA EN TIEMPOS DE GUERRA" A LA BIBLIOTECA

  • Presentació del llibre "El Imperio de los Secretos I", de Josep Sarrate

    Presentació del llibre "El Imperio de los Secretos I", de Josep Sarrate

  • "El Imperio de los Secretos I", de Josep Sarrate

    "El Imperio de los Secretos I", de Josep Sarrate

13/4/2016

Aquest divendres, a les 20:00 del vespre, la Biblioteca Municipal torna a acollir una trobada  literària. En aquesta ocasió, el jove autor i veí de Montmeló, Josep Sarrate conversarà amb l'escriptora Angie Bach per a presentar la seva primera novel·la El imperio de los secretos I. Balada en tiempos de guerra.

 

"¿Y si nos estamos equivocando?", se preguntó mientras observaba el cuerpo sin vida de su hermano, iluminado por otro relámpago. "¿Y si resulta que hay una solución? ¿Y si podemos comenzar desde cero?".

 

Balada en tiempos de guerra és el primer volum de la saga El imperio de los secretos. Una novel·la on la fantasia i la ciència ficció es barregen en una aventura que s'ambienta en el regne fictici de Lhïm-Na. Dos protagonistes i dos móns. Dario, un noi que viu Barcelona emprèn un viatge que el portarà al regne desconegut de de Lhïn-Na, on haurà d'enfrontar-se a una guerra que porta set segles assolant aquesta illa i a perills que mai havia imaginat. És en aquest regne on s'ambienta el gruix de la trama, una societat pseudomedieval  que no ha acabat d'evolucionar.

 

No és casual que la novel·la tingui l'època medieval com a escenari, ja que Sarrate és estudiant d'últim any d'Història a la Universitat de Barcelona i segons paraules del propi autor " és la branca que més m'agrada perquè és la més desconeguda. El fet que no estiguin avançats tecnològicament, les lluites entre les diferents classes socials... dóna molt de joc per elaborar trames com la del llibre".

 

La novel·la, que compta amb més de 200 personatges, ve acompanyada de mapes de situació, arbres genealògics i un apèndix per a què ningú es perdi en la lectura d'aquest regne fantàstic on "sis races intel·ligents són retratades a través de les seves tradicions i costums i on el pes de la religió està molt present".

 

Sarrate va començar a gestar la idea de El imperio de los secretos I. Balada en tiempos de guerra a principis de l'any 2011. Va ser al setembre d'aquest mateix any, un cop definit l'argument principal, quan va començar  a escriure fins al juliol de l'any passat. Després d'uns mesos de correccions, es va posar en contacte amb diferents editorials de novel·la fantàstica i va ser la madrilenya Atlantis, petita editorial que aposta per la publicació d'autors novells, qui li va publicar a principis de 2016.

 

És un gran apassionat del món de la literatura, el cinema i les sèries i un gran comunicador com podreu veure aquest divendres durant la presentació de la seva primera novel·la on el lector "trobarà una història entretinguda, creada a força de girs, descriptiva però molt dinàmica, amb molts personatges que el permetran identificar-se amb varis a l'hora i que el traslladaran a un món diferent  on viure aventures que no podria viure al nostre".

 

Més informació: www.josepsarrate@comData de modificació: 14/04/2016 12:44:41