Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:14  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

JORDI MANILS PRESENTA DIUMENGE, SIN QUITARNOS LA ROPA, EL SEU PRIMER LLIBRE DE POEMES

  • Jordi Manils presentarà "Sin quitarnos la ropa"

    Jordi Manils presentarà "Sin quitarnos la ropa"

  • Jordi Manils presentarà "Sin quitarnos la ropa"

    Jordi Manils presentarà "Sin quitarnos la ropa"

12/4/2016

Jordi Manils presentarà  aquest diumenge, 17 d'abril, Sin quitarnos la ropa, el seu primer llibre de poemes, a la sala de la Concòrdia, a partir de les 12:00 del migdia. L'acte de presentació s'estructurarà en dues parts. La primera serà una entrevista en obert a càrrec de la periodista local Sara Ramon. L'entrevista serà el fil conductor, mitjançant el qual l'autor i la il·lustradora del llibre, Ainhoa Ferrer, explicaran el contingut dels poemes i les seves il·lustracions. La segona part, serà un tastet de sis o set poemes amb acompanyament musical a càrrec de músics de Montmeló.

 

Sin quitarnos la ropa  és un llibre de prosa poètica que recull 67 poemes i 9 il·lustracions, el 90% dels qual giren en torn a l'amor i el desamor en la seva dimensió més ampla i recull les reflexions del propi autor, la seva visió particular del sentit de la vida i el temps. Manils, comenta que portava molts anys escrivint però que ha estat durant els mesos d'abril a novembre de l'any passat quan la necessitat d'escriure s'ha fet més palesa. "Escrivia perquè m'anava bé, ha estat una teràpia. És molt difícil fer el pas de compartir quan escrius poemes que parlen de tu, d'alguna forma et despulles, d'aquí el títol del llibre", afegeix.

 

Amb Sin quitarnos la ropa, Manils, assessor en comunicació i a qui es coneix sobre tot per la seva faceta política, s'endinsa en un nou camí que segons el propi autor no és tant diferent del que ha fet fins ara. "Tant la política com l'escriptura són dues maneres de canviar el món. Amb la política lluites per un món més digne i més just i amb la poesia per un món més bonic".

 

A més de les il·lustracions del llibre a càrrec d'Ainhoa Ferrer, de Sant Fost, el disseny de la portada és de José Soriana, la fotografia de Marga García i la maquetació d'Óscar Loro, veí de Montmeló.

 

El llibre, que ha estat auto editat i del qual s'han fet 1000 exemplars, es posarà a la venda el mateix dia de la presentació. Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l'autor també serà present, durant el matí, a la plaça de la Vila, signant llibres. Després iniciarà una sèrie de presentacions a diferents poblacions del voltant com Mataró, Montcada, Sabadell, entre d'altres, i Barcelona.Data de modificació: 14/04/2016 12:44:18