Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:12  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

UN SANT JORDI PLE DE TROBADES AL VOLTANT DEL LLIBRE

  • Presentació del llibre "Joyce i les gallines", d'Anna Ballbona

    Presentació del llibre "Joyce i les gallines", d'Anna Ballbona

  • Joyce i les gallines, d'Anna Ballbona

    Joyce i les gallines, d'Anna Ballbona

10/4/2016

La Diada de Sant Jordi ve carregada d'un munt d'actes centrats, principalment, en les trobades d'autors locals o que tenen el món del llibre com a protagonista. Aquests actes van començar ja, el passat divendres, amb la presentació del llibre finalista del I Premi Anagrama de novel·la en català, Joyce i les gallines, a càrrec de la seva autora Anna Ballbona.

 

Aquest divendres serà el torn de Josep Sarrate que presentarà la seva primera novel·la El imperio de los secretos I: Balada en tiempos de guerra. L'acte tindrà lloc a les 20:00 a la Biblioteca Municipal. Diumenge, Jordi Manils presentarà, a partir de les 12:00, el seu primer llibre de poesia Sin quitarnos la ropa, a la sala de la Concòrdia. Dijous, 21 d'abril, a les 19:00, també, a la sala de la Concòrdia, el Centre d'Estudis de Montmeló  ens aproparà a Aproximació a la història de Montmeló. S XVIII i XIX.

 

 Els poemes i les lletres de cançons interpretades per cantautors catalans, també estaran presents, el divendres, 22 d'abril a partir de les 20:00, a la Biblioteca Municipal amb el recital Bon vent i barca nova!, a càrrec de l'actriu Anna Barrachina i l'acordionista Maurici Vilavecchia.

 

Els concursos també tenen cabuda en aquesta Diada. El de Punts de Llibre arribarà a la seva 15a edició. Es tracta d'un concurs adreçat a joves i infants, entre 6 i 16 anys, on cal fer un punt de llibre amb la tècnica que es vulgui: pintura, dibuix, collage... La informació d'aquest concurs la podeu trobar a la biblioteca i teniu de temps fins al 20 d'abril per fer arribar el vostre. El lliurament de premis tindrà lloc el 28 d'abril, a les 17:45, a la mateixa biblioteca.

 

Un altre dels concursos convocats és l' Instagram de Roses. Si ets aficionat a aquesta xarxa de fotografies i vídeos, pots publicar la fotografia d'una rosa -ja sigui natural, artificial, treball manual...- amb l'etiqueta #SantJordiMO i participar en el concurs per guanyar dues entrades per a un espectacle de la sala Polivalent.

 

Dissabte, 23 d'abril, dia de Sant Jordi, la plaça de la Vila i el carrer Major seran l'escenari de les diferents parades de roses i llibres i de les activitats organitzades al voltant d'aquesta Diada.Data de modificació: 11/04/2016 15:15:56