Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:56  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PARTIT D'HANDBOL ENTRE ELS SEGONS EQUIPS DEL FC BARCELONA I DEL GRANOLLERS

  • Entrega de records als capitans del Barça i del Granollers de handbol

    Entrega de records als capitans del Barça i del Granollers de handbol

  • Entrega de records als capitans del Barça i del Granollers de handbol

    Entrega de records als capitans del Barça i del Granollers de handbol

  • Partit de handbol entre el Barça B i el Granollers B, a Montmeló

    Partit de handbol entre el Barça B i el Granollers B, a Montmeló

2/4/2016

El pavelló de Montmeló va ser el lloc escollit per a realitzar un partit amistós entre els equips B del Barça i del Granollers d'Handbol. El partir va tenir lloc el passat 31 de març, dins dels diferents actes que s'estan duent a terme amb motiu del 35 aniversari de la Penya Blaugrana de Montmeló.


Es va veure un gran partit d'handbol, ple de competitivitat i d'esportivitat entre els dos rivals històrics de l'handbol català. Abans de començar el partit, l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, va fer entrega a tots dos capitans d'una reproducció de la pedra amb la inscripció "Mó", com a símbol d'agraïment per la presència a la localitat de tots dos equips.


La Penya Blaugrana segueix amb les diferents activitats commemoratives dels 35 anys de vida d'aquesta entitat, que compta actualment amb més de 400 socis. Aquest cap de setmana viatjaran a Donostia per veure la ciutat i el partit que enfrontarà el Barça i la Reial Societat.

 

El dia 29 d'abril, a la sala de la Concòrdia, es realitzarà una xerrada col·loqui moderada pel periodista del Mundo Deportivo, Joan Poquí, amb la participació d'exjugadors i periodistes de l'òrbita blaugrana. I per al mes de maig la Penya Blaugrana té programada una visita a les Bodegues Enate d'Osca.Data de modificació: 07/04/2016 21:02:03