Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:19  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L’ASSOCIACIÓ ÀMBIT B30 APOSTA PER LA INNOVACIÓ I LA RECERCA PER ENFORTIR EL TEIXIT INDUSTRIAL

  • Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30

    Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30

3/4/2016

La Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 s’ha reunit aquest divendres per fer seguiment de les diferents àrees de treball després de la reunió del Consell Plenari del passat febrer en la que es va revalidar per unanimitat la confiança en Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès, com a president de l’Associació i en la que també es van renovar els òrgans de govern.

 

En aquesta reunió, celebrada a Martorell i en la que l’alcalde de la ciutat Xavier Fonollosa ha exercit d’amfitrió, s’ha decidit seguir refermant els lligams amb els centres de recerca i innovació amb l’objectiu d’enfortir la promoció econòmica i la creació d’ocupació en aquesta àrea.

 

En aquest sentit, la Comissió Executiva ha aprovat treballar amb el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona per tal d’explorar un possible col·laboració futura en el marc del HUB B30 de Manufactura Avançada. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Associació Àmbit B30 a través de la qual es busca impulsar en l’entorn de la B30 la transferència de coneixement entre els investigadors i la empresa per tal de fabricar productes d’alta tecnologia, introduir tècniques innovadores en la producció i desenvolupar nous processos de fabricació amb l’objectiu de consolidar i projectar a l’exterior la industria existent així com crear-ne de nova.

 

Amb aquests objectius, la Comissió Executiva també ha decidit establir un conveni amb el Consorci Localret per tal de seguir apostant per l’impuls i el desenvolupament de les xarxes i els serveis de telecomunicacions i, especialment, per desenvolupar infraestructures tecnològiques als polígons industrials d’aquesta àrea geogràfica.

 

Així mateix, la Comissió també ha validat establir un acord amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’adhesió d’un nou membre, en aquest cas, una associació empresarial del Baix Llobregat que haurà de ser ratificada pel Consell Plenari de l’Associació.

 

Àmbit B30Data de modificació: 07/04/2016 18:03:46