Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:17  |  03/07/2020

Data i hora oficial

El temps

INICI DEL PROCÉS PARTICIPATIU PER A L'ELABORACIÓ DEL PAM DE MONTMELÓ

  • Pla d'Acció de Mandat 2016-2019

    Pla d'Acció de Mandat 2016-2019

7/4/2016

La definició del PAM té com a objectiu donar resposta a les necessitats i demandes de la població i, per tant, és rellevant la incorporació de la ciutadania a la seva confecció.

En aquest sentit l’Ajuntament de Montmeló, com a part de la seva estratègia de potenciar la participació de la ciutadania en els afers públics, inicia un procés per facilitar la vostra participació en l’elaboració del PAM. Necessitem conèixer la teva opinió. Una de les accions d'aquest procés és la convocatòria del taller per redactar entre tots el Pla d'Acció de Mandat 2016-2019, dissabte 16 d'abril a les 10 h del matí a la G2M. Volem que entitats i ciutadania formin part de manera activa en la confecció final del nou PAM de Montmeló.

La finalitat és que féu aportacions i propostes sobre allò que considereu necessari dur a terme en el municipi. Aquestes posteriorment seran valorades tècnica i políticament a fi de ser incorporades al redactat del PAM.

 

Amb la constitució del nou govern municipal cal establir els objectius i actuacions prioritàries que regiran la política municipal durant el mandat. El document que recull el conjunt de projectes que l'equip de govern municipal es compromet a desenvolupar durant la  legislatura és el PAM - Pla d'Acció del Mandat.

La legislatura 2011-2015 va ser la primera en la que el govern municipal va redactar el Programa d'Actuació Municipal (PAM). En el primer trimestre de 2015 es van rendir comptes del compliment de les 214 accions que el composaven. Poder tenir un document com el PAM suposa per l'equip de govern una eina bàsica en l'acció de govern. El procés de reflexió que neix amb la redacció dels programes electorals pren forma posteriorment en el document del PAM. Un document que ha de conjugar les idees amb la capacitat del consistori de dur-les a terme.   

Les administracions públiques hem de ser capaces d'escoltar, deliberar i construir amb la ciutadania aquelles qüestions sobre les que tenim competència i mandat ciutadà per actuar.

Per participar al taller, cal que ens facis arribar, abans de divendres 15 d'abril, un correu electrònic a participacio@montmelo.cat

 

Qüestionari on line per a fer aportacions al PAMData de modificació: 12/04/2016 12:59:13