Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

00:17  |  20/09/2020

Data i hora oficial

El temps

EL MUSEU DE MONTMELÓ RENOVA PER CINQUÈ ANY CONSECUTIU EL DISTINTIU DE QUALITAT TURÍSTICA SICTED

 • Entrega del certificat SITEC 2015

  Entrega del certificat SITEC 2015

4/4/2016

El dijous 17 de març es va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera l'acte de lliurament dels distintius de qualitat turística SICTED 2015. El certificat, que garanteix el nivell de qualitat i professionalitat que les empreses i serveis distingits ofereixen als seus usuaris, és un distintiu estatal impulsat per la Secretaria General de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis amb la coparticipació de la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona.

El Museu Municipal de Montmeló va obtenir el distintiu SICTED l'any 2011 i des d'aleshores ha superat amb èxit les inspeccions anuals que certifiquen la qualitat dels serveis turístics que s'ofereixen regularment a les pròpies instal·lacions del museu i als principals elements del patrimoni històric municipal, entre els quals destaca l'assentament romà de Can Tacó (Mons Observans).

El Museu de Montmeló acull la Taula de Qualitat SICTED 2015


Al Vallès Oriental enguany han estat distingides 59 empreses i serveis turístics pertanyents, principalment, als camps de l'hosteleria, la restauració i els esports d'aventura. A nivell museístic, a més del Museu Municipal de Montmeló també van rebre el distintiu els museus de Mollet i de Cardedeu. En el camp de la restauració va resultat distingit el restaurant Can Major de Montmeló.

El distintiu atorgat al Museu Municipal de Montmeló va ser recollit per Lluís Esteban (regidor delegat d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Montmeló) i Montse Tenas (directora del museu) de mans d'Isidre Pineda (conseller de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental), Miquel Forns (diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona) i Jordi Xena (alcalde de Santa Maria de Palautordera).


Entitat
 • MUSEU MUNICIPAL DE MONTMELÓ
 • Adreça:

  Pl. Joan Miró, s/n

  Telèfon:

  93 572 11 66Data de modificació: 07/04/2016 17:31:00