Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

19:25  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ SE SUMA AL DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA AMB UNA CAMINADA POPULAR AQUEST DIUMENGE

 • Caminada saludable

  Caminada saludable

6/4/2016

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física, les Àrees d'Esports i de Salut Comunitària, amb el suport de l'Àrea Bàsica de Salut Montmeló-Montornès, han organitzat una caminada saludable que tindrà lloc el proper diumenge, 10 d'abril.

L'edició d'enguany s'iniciarà a les 9:30 amb la sortida des de la plaça de la Vila i farà un recorregut de 6 quilòmetres entre les poblacions de Montmeló i Montornès. Es tracta d'una activitat física d'intensitat baixa, pensada per a tot tipus de públic que es desenvoluparà per una superfície plana. Durant el recorregut hi haurà fruita i aigua per als assistents. Les persones interessades en participar-hi s'hauran d'inscriure, prèviament, en el CAP de Montmeló.

 

D'aquesta manera, i per segon any consecutiu, Montmeló se suma a la commemoració del Dia Mundial de l'Activitat Física amb l'objectiu de sensibilitzar a la població sobre els efectes nocius del sedentarisme i promoure l'activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.

 

Caminada saludable

 

Aquest any, l'eslògan de la jornada "Infant actiu= adult saludable" vol posar de relleu la importància d'iniciar, des de ben petits, la pràctica d'una activitat física i com mantenir aquest hàbit al llarg de la nostra vida per millorar i preservar la nostra salut. La finalitat és difondre recomanacions com que els infants i joves han de fer 60 minuts d'activitat física al dia i els adults 30, per obtenir beneficis que millorin la salut i la qualitat de vida en general.

 

Segons els experts, el sedentarisme és un dels factors més rellevants de mortalitat entre la població occidental. Practicar 30 minuts d'activitat física de forma regular és una eina efectiva de millora de la salut i la qualitat de vida, al mateix temps que és un factor protector per a diferents trastorns crònics com la hipertensió, la diabetis, malalties cardiovasculars, etc. i, també, millora la salut mental.


Entitat
 • CAP (CENTRE D'ASSISTÈNCIA PRIMÀRIA MONTMELÓ)
 • Nom comercial:

  CAP (Centre d’Assistència Primària Montmeló)

  Adreça:

  Plaça Ernest Lluch, s/n

  Codi postal:

  08160

  Població:

  Montmeló

  Telèfon:

  93 544 44 40 | Citacions: 93 326 89 01

  Horari:

  De dilluns a divendres: de 08:00 a 20:00 h

  - Atenció continuada: de dilluns a divendres de 21:00 a 00:00
  - Dissabtes, diumenges i festius: de 09:00 a 14:00 i de 16:00 a 21:00Data de modificació: 07/04/2016 20:12:19