Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:50  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

APROVADA UNA MOCIÓ DE SUPORT AL BANC D'ADN PER A LA IDENTIFICACIÓ DELS DESAPAREGUTS A LA GUERRA CIVIL

  • Suport al Banc d'ADN per a la futura identificació dels parents desapareguts a la Guerra Civil

    Suport al Banc d'ADN per a la futura identificació dels parents desapareguts a la Guerra Civil

1/4/2016

El Ple de l'Ajuntament va aprovar, el passat dimarts, una moció de suport al Banc d'ADN per a la futura identificació dels parents desapareguts a la Guerra Civil.

 

A la moció, l'Ajuntament proposa, a més, de donar suport, prendre el compromís de difondre la iniciativa del Banc d'ADN als ciutadans i ciutadanes de Montmeló, organitzar conferències informatives i estudiar, d'acord amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la possibilitat de participar dels costos de les anàlisi i recollides de mostres, en forma de subvenció a les famílies.

 

El Banc d'ADN, gestionat pel departament de genètica forense de la Universitat de Barcelona, ha creat un protocol de recollida d'ADN dels familiars de persones desaparegudes durant la Guerra Civil, per tal que quan s'obrin fosses i es facin exhumacions de cossos es puguin identificar de forma ràpida i fiable.

 

Suport al Banc d´ADN per a la futura identificació dels parents desapareguts a la Guerra CivilBanc d'ADN per a la futura identificació dels parents desapareguts a la Guerra Civil


Informació relacionada


Data de modificació: 22/02/2021 11:08:55