Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:33  |  17/05/2022

Data i hora oficial

El temps

NOU TELÈFON D'ATENCIÓ PER A LA RECOLLIDA DE TRASTOS VELLS

  • Recollida de trastos vells i voluminosos

    Recollida de trastos vells i voluminosos

9/4/2016

El Consorci per a la gestió de Residus del vallès Oriental, disposa ja d'un servei de teléfon gratis (línea 900) per atendre als usuaris i usuàries que ho necessitin.

 

Aquest nou telèfon és el 900 897 000

 

El nou servei telefònic servirà per comunicar la recollida de trastos vells i voluminosos a domicili, així com per a  informar d'incidències i anomalies en el servei de recollida selectiva de residus, o per fer saber que un contenidor està ple, etc ...

 

 

Recollida de trastos vells i voluminosos

 

Si entre tots no deixem els mobles abandonats, millorarem la qualitat dels nostres carrers.

 

És molt fàcil desfer-te d'un moble o d'un trasto que no vulguis. Mitjançant el Servei de Recollida de Mobles i Trastos, tens totes les facilitats per evitar haver-los d’abandonar al carrer.

 

El servei de recollida de mobles i trastos vells ajuda a millorar la qualitat dels nostres carrers. Per això, és important deixar els mobles el dia de la setmana que toca en el teu carrer.

 

A Montmeló, heu de treure al carrer els mobles i trastos vells els diumenges a la nit, tenint sempre en compte que no molestin ni als vianants ni a la circulació de vehicles.

 

 

Quin tipus d’objectes es recullen?

Tots aquells dels quals et vulguis desfer: sofàs, portes, mobles, cadires… Però no és només un servei pensat per a objectes grans, sinó que també cal utilitzar-lo per desfer-se d'elements més petits, com caixes i llistons de fusta, persianes o joguines trencades, per exemple.

 

Recordem que:

  • El servei de recollida de trastos vells i voluminosos és exclusiu per a particulars.
  • S'ha de comunicar, trucant al: 900 897 000, Consorci de Residus del Vallès Oriental, com a molt tard el dijous abans de les 17 hores.
  • Els mobles i/o trastos s'han de deixar davant del domicili, entre diumenge al vespre i dilluns abans de les 8 hores del matí.
  • Deixar els trastos o mobles vells a la via pública sense previ avís, comporta molèsties per a la resta de la ciutadania i pot ser motiu de sanció.
  • Truca al: 900 897 000

 

Recollida de trastos vells i voluminosos

 

La deixalleria municipal

També es poden portar els trastos vells, voluminosos i restes, a la deixalleria (servei gratuït per a particulars). Passeig del Riu Besòs (Pol. Sota el Molí). Tel. 93 568 40 04Data de modificació: 13/04/2016 13:00:41