Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

22:22  |  17/10/2021

Data i hora oficial

El temps

NOUS CURSOS DE SISTEMA DE GESTIÓ SAP DURANT EL MESSOS D'ABRIL I MAIG

 • Formació per a l'ocupació

  Formació per a l'ocupació

24/3/2016

Després de l'èxit d'assistència de les anteriors edicions del curs de SAP, el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, ha organitzat una nova edició que començarà aquest proper 11 d'abril de 2016, a les instal·lacions de la G2M.

El curs de Sistema de Gestió SAP és actualment el curs més complet i interessant per optimitzar diferents aspectes bàsics relacionats amb la gestió d'empreses. El curs bàsic té una durada de 30 hores, s'impartiran 2 cursos, en horaris de matí i tarda -de 9.30 a 12 hores i de 19 a 21.30 hores. L'empresa que gestiona aquest cursos és CIPSA. Son cursos subvencionats per l'Ajuntament  i els usuaris i usuàries del Servei Local d'Ocupació  (SLO) tenen un preu especial.

En la mateixa línia d'actuació formativa, Promoció Econòmica a obert el perióde d'inscripcions per a un trecer curs de SAP especialitzat en el tema de finances i Bancs. Aquest curs, igual que els anteriors, també està subvencionat per a les presones usuàries del SLO i començarà durant el proper més de maig.
 
Què és el Sistema de Gestió SAP

    SAP es un conjunt de programes que permeten a les empreses executar i optimitzar diferents aspectes de la seva gestió: els sistemes de venda, finances, operacions bancàries, compres, fabricació, inventaris i relacions amb els clients.
    Ofereix la possibilitat de realitzar processos específics de l'empresa o crear mòduls independents per funcionar amb un altre software o d'altres proveïdors. Es pot utilitzar en qualsevol sector empresarial.
    Es comença amb el mòdul bàsic que dóna un bon domini de l'aplicatiu general i posteriorment hi ha l'opció d'aprofundir en cadascun dels mòduls específics.

 

Formació per a l´ocupació

 

Altres cursos formatius de Promoció Econòmica

 • Cursos d'idiomes: Anglès, Francès i Alemany.  Preu especial pels usuaris del SLO.
 • Curs d'informàtica bàsica: Word per a la recerca de feina. Tots els dimarts de 9.30 a 12.30 a la G2M. Gratuït pels usuaris del SLO.
 • Curs d'internet i correu electrònic: per a la recerca de feina. Tots els dijous de 9.30 a 12.30, a la G2M. Gratuït pels usuaris del SLO.
 • Curs Manipulació d'aliments: 27 d'abril. Durada, 3 hores. De 9 12 h. A la G2M. Amb l'empresa Iform. Curs obert, i subvencionat per als usuaris del SLO.
 • Curs conducció carretons elevadors: 30 d'abril. Durada, 7 h. De 8 a15 h.  Amb l'empresa Iform. Curs obert, i subvencionat per als usuaris del SLO.

  Recordem que totes les persones interessades en aquests o en altres curso sformatius, poden inscriure`s i informar-se de dates, preus i altres dades en el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló.

  Info. promoec@montmelo.cat


Data de modificació: 31/03/2016 14:10:40