Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:21  |  22/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Lliurat l'Estudi d'Eficiència Energètica de l'edifici de l'Ajuntament i de l'escola Sant Jordi

  • Estudi d'Eficiència Energètica de l'Ajuntament i de l'escola Sant Jordi

    Estudi d'Eficiència Energètica de l'Ajuntament i de l'escola Sant Jordi

17/3/2016

L'Ajuntament disposa de l'estudi realitzat per la Diputació de Barcelona, d'optimització i certificació d'eficiència energètica de l'edifici de l'escola Sant Jordi i del propi Ajuntament. L'objectiu del treball és posar a disposició dels ciutadans informació objectiva sobre l'eficiència energètica, el consum d'energia i les emissions de CO2 dels equipaments estudiats.

 

L'estudi, que ha suposat un cost de 7.946 euros a càrrec de la Diputació de Barcelona, s'ha fet d'acord amb el que estableix la llei de procediment bàsic per a la certificació de la eficiència energètica, que obliga a tots els edificis de propietat o ocupats per administracions públiques, amb una superfície útil superior a 250 m2, a disposar d'aquest certificat d'eficiència energètica.

 

D'acord amb el resultat de l'estudi, l'edifici de la Casa de la Vila té una qualificació C i el CEIP Sant Jordi una D, dins d'una escala que va de la A a la G, segons l'edifici sigui més o menys eficient energèticament. En aquest sentit, el treball inclou, a més, un seguit de mesures correctores per mirar d'aconseguir una qualificació "A" en tots dos edificis, per tal de disminuir el consum energètic i les emissions de CO2, amb una reducció aproximada de les emissions del 70 i 72% i dels consums del 41 i 34%.Data de modificació: 31/03/2016 15:13:17