Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:14  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Primera trobada ciutadana sobre el model de Festa Major

  • Primera trobada ciutadana sobre el model de Festa Major

    Primera trobada ciutadana sobre el model de Festa Major

15/3/2016

Unes 25 persones del municipi es van reunir el passat dissabte, a la sala Polivalent, en una trobada ciutadana per parlar en torn al model de Festa Major. Els participants, la majoria persones vinculades a entitats del municipi encara que també va haver-hi assistència a títol personal, es van distribuir en taules de treball constituïdes per cinc persones, on es va analitzar l'actual situació de la Festa i es van recollir algunes propostes concretes.

 

Aquesta primera sessió de treball, es va centrar en fer un diagnòstic de la Festa Major des de diferents aspectes valoratius com l'organització, l'assistència, l'emplaçament, moviment associatiu, contingut, implicació de les entitats participants, etc. També, es van sondejar la predisposició dels assistents en la implicació, més a fons, de l'organització de la Festa i es van recollir algunes propostes concretes per començar a definir una reconsideració d'alguns aspectes del model actual.

 

Primera trobada ciutadana sobre el model de Festa Major

 

La trobada va comptar amb la participació de la Diputació de Barcelona i l'empresa consultora Nexe Cultural, amb una àmplia experiència en polítiques culturals, que serà l'encarregada d'elaborar un informe tècnic sobre la jornada. Aquest document, que serà lliurat a l'Ajuntament, recollirà les propostes sorgides per veure com es poden anar ajustant dins del marc institucional i si algunes ja es poden introduir en l'edició d'aquest any.

 

Aquesta primera jornada de debat és fruit de la convocatòria popular que va fer l'Ajuntament amb la voluntat de convertir la gestió de la Festa Major en un procés més ciutadà, obert i participatiu amb l'objectiu de millorar la vida cultural local.Data de modificació: 17/03/2016 14:53:22