Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:39  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

El Centre Cultural de la Torreta obre inscripcions per a dos nous cursos

  • La Torreta Centre Cultural de Montmeló

    La Torreta Centre Cultural de Montmeló

  • Curs de fotografia

    Curs de fotografia

  • Hipobaby

    Hipobaby

16/3/2016

Es tracta d'hipopilates amb nadons i d'un nou curs d'iniciació a la fotografia. A més encara hi ha places en alguns dels tallers permanents que es realitzen al centre.


Des de principis de març, el centre cultural de la Torreta a Montmeló, organitza dos nous cursos. D'una banda es tracta d'una variant del taller de hipopilates, però en aquesta ocasió, sota el nom de "Hipobaby", les persones interessades en aquesta disciplina de gimnàstica i relaxació, podran acudir a les sessions amb el seu nadó. Es tracta de fer els mateixos exercicis que en una classe de hipopilates convencional, però amb la presència del nadó.


D'altra banda, s'està organitzant un grup per a un dels cursos que any rere any té més públic. Es tracta del curs d'iniciació a la fotografia. És ben sabut l'interès que desperta aquesta tècnica artística entre joves i adults a Montmeló. Per això es torna a organitzar un any més aquest curs, que pretén donar les bases per a iniciar-se en la fotografia digital de manera manual i aprendre tots els trucs essencials per treure-li rendiment a la teva càmera rèflex.

 

Nous cursos a la Torreta


Finalment, recordar que dins de la gran oferta de tallers permanents que es realitzen des del mes de setembre de 2015, encara queden places lliures en diferents tallers, com són: Pintura Creativa / Hipoilates matí / Manualitats tarda / Scrapbooking / Pintura de roba / Teatre (infantil i adult) / Monogràfic de costura / Arts plàstiques (a partir de 2n) / Dansa Creativa (consultar grups)

 

Totes les persones intreresadas en qualsevol dels nous cursos o en els tallers permanents, poden trucar al telèfon de la Torreta (93 572 10 33), o bé enviar un correu a l'adreça: latorreta@montmeló.cat


Entitat


Data de modificació: 17/03/2016 08:55:50