Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:06  |  17/10/2021

Data i hora oficial

El temps

El Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs organitza una matinal d’ocells a Lliçà de Vall

  • Matinal d’ocells a Lliçà de Vall

    Matinal d’ocells a Lliçà de Vall

16/3/2016

L’activitat tindrà lloc als pous de glaç de Can Gurri, al costat del riu Tenes, i oferirà passejades, tallers i sessions d’anellament.

 

El pròxim dissabte, 19 de març, a la verneda de Can Gurri de Lliçà de Vall, concretament al costat dels pous de glaç, tindrà lloc una matinal d’ocells.

Les activitats s’iniciaran a les 9 del matí amb una passejada per a l’observació d’ocells. A les 11 es posaran en marxa els diferents tallers de menjadores, caixes-niu i pintura per a tota la família. Durant tot el matí, el Grup d’anellament PARUS durà a terme una sessió d’anellament científic.

 

Matinal d’ocells a Lliçà de Vall

 

Aquesta matinal d’ocells al Tenes està organitzada per l’Ajuntament de Lliçà de Vall, el Grup Ornitològic del Tenes (GOT) i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, amb la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers i el Grup PARUS.

 

La jornada, gratuïta i oberta a tothom, es clourà cap a les 13 hores amb un petit refrigeri per a tots els assistents.Data de modificació: 16/03/2016 13:13:36