Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:36  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Quarta edició de "Dones entre paraules"

  • Quarta edició de "Dones entre paraules". Lectura del Manifest del Dia de les Dones

    Quarta edició de "Dones entre paraules". Lectura del Manifest del Dia de les Dones

  • Quarta edició de "Dones entre paraules"

    Quarta edició de "Dones entre paraules"

13/3/2016

La Biblioteca de Montmeló i l'Oficina de Català han organitzat per quart any consecutiu la sessió per commemorar el Dia Internacional de la Dona a través de l'acte Dones entre paraules. L'acte tingué lloc dijous, 10 de març a la Biblioteca.

 

Enguany s'ha fet una tria d'escriptores catalanes per llegir-les i recordar-les: Mercè Rodoreda, Montserrat Roig, Teresa Pàmies i Ma Antònia Oliver amb l'objectiu de centrar-nos en llurs pensaments i visió del món de la seva època a l'hora d 'escriure.

 

Algunes persones assídues a la biblioteca -alumnes de català, aprenents i voluntaris lingüístics- van fer la lectura en veu alta de fragments de llibres d'aquestes autores. L'auditori, d'una quarentena de persones escoltaren i apluadiren l'esforç de lluita d'escriptores davant de les adversitats.

 

Val a dir que fou un acte molt amè en què més d'una vintena de participants llegiren i presentaren la visió de les dones i tothom pogué participar. També hi havia gent que pel seu compte havia escollit fragments d'altres escriptores, trossos de cançons de dona i s'animaren a llegir-los als assistents.Data de modificació: 15/03/2016 14:54:10