Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:04  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

TOT PREPARAT PER A LA 23a MITJA MONTORNÈS-MONTMELÓ- VILANOVA-LA ROCA

  • La Mitja al seu pas per Montmeló

    La Mitja al seu pas per Montmeló

  • Sortida de la Mitja

    Sortida de la Mitja

26/3/2016

La Mitja es celebrarà el diumenge 3 d’abril, amb un màxim de 3000 corredors a la Mitja i 1500 als 6km. La Mitja tornarà a ser solidària amb aportacions a la Fundació Josep Carreras, a Creu Roja i a Càritas. S’han mantingut els preus i serveis gratuïts de les darreres edicions i s’espera arribar al màxim d’inscrits previstos. Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel posterior a la cursa, una samarreta tècnica en el moment de recollir el seu dorsal i xip.

 

El canvi de dates a l’abril, després de la marató de Barcelona, permetrà als atletes arribar en un bon estat de forma i fora de l’atapeït calendari de curses de febrer-març. La Mitja Montornès-Montmeló- Vilanova-La Roca serà la prova que tancarà aquest any el circuit de mitges maratons de la Diputació de Barcelona, englobades sota el nom de Challenge de Mitja Marató

 


La Mitja tornarà a ser solidària
 
Per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel donarà mig euro a la iniciativa PonteenmarchaYa, que recapta fons per la Fundació Josep Carreras de lluita contra la leucèmia. La recaptació íntegra de la Mini Solidària anirà destinada a la Creu Roja de Granollers i es farà una acció solidària en la que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Moviment Piu. L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.

 

La Mitja al seu pas per Montmeló

La Mitja al seu pas per Montmeló


Aquesta edició, la Mitja Montornès es realitzarà el diumenge 3 d’abril de 2016, mantenint el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada. L’organització ha pensat en sortir de la massificació de curses del mes de març per buscar ajudar a la planificació de curses dels atletes populars i ser la cursa de tancament de la Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona. Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja i les xarxes socials.

 

Més informació: www.mitjamontornes.com

Inscripcions: inscripcions.mitjamontornes.com

 


Data de modificació: 31/03/2016 14:06:53