Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:10  |  28/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Finalitza el programa educatiu BarçaKids a Montmeló

  • Barça Kids a Montmeló

    Barça Kids a Montmeló

  • Barça Kids a Montmeló

    Barça Kids a Montmeló

10/3/2016

Després de tres intenses setmanes d'activitats a la Sala Polivalent de Montmeló, el programa BarçaKids arribarà a la seva fi demà divendres 11 de març. Pràcticament 400 infants dels cursos de 3r, 4t i de les escoles Pau Casals i Sant Jordi, han passat per aquestes jornades educatives, on l'alumnat ha après una sèrie de valors, a base de jocs col·lectius.

 

La primera setmana van participar 166 nens de Pau Casals. Durant la segona setmana van assistir escoles de Mollet i Parets, I aquesta tercera setmana estan sent els infants de l'escola Sant Jordi els protagonistes, amb un total de 208 alumnes.

 

Durant aquestes  tres setmanes, del 22 de febrer al'11 de març, la Sala Polivalent ha acullit diferents activitats de caire lúdic i esportiu. Aquest programa d'activitats ha arribat a Montmeló de la mà de la Penya Blaugrana de Montmeló, dins dels actes del 35 aniversari de l'entitat. El programa  programa combina classes teòriques i jocs pràctic on s'apliquen els valors que BarçaKids vol difondre.

 

Barça Kids a Montmeló

Barça Kids a Montmeló

 

BarçaKids és un programa desenvolupat per la Fundació del FC Barcelona adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys per fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l'esport i el joc i de la participació activa i inclusiva .


Entitat


Data de modificació: 10/03/2016 18:21:37