Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:31  |  17/10/2021

Data i hora oficial

El temps

El Pavelló s'omple de públic per veure el I Torneig Vila de Montmeló de Rítmica

  • I Trofeu Vila de Montmeló de Rítmica

    I Trofeu Vila de Montmeló de Rítmica

  • I Torneig Vila de Montmeló de Rítmica

    I Torneig Vila de Montmeló de Rítmica

10/3/2016

450 gimnastes de tota Catalunya van participar en el I Trofeu Vila de Montmeló de gimnàstica rítmica, que va tenir lloc el passat diumenge, 6 de març, en el Pavelló Poliesportiu de Montmeló. Una vintena de clubs van tenir representació en aquesta cita esportiva que serveix com a preparació dels campionats oficials.

 

Aquesta competició esportiva, organitzada pel Montmeló Associació de Rítmica, es va celebrar amb motiu del desè aniversari de l'entitat esportiva. Durant tot el dia, el pavelló es va omplir de públic per veure les exhibicions d'aquesta disciplina esportiva, en les seves diferents modalitats.

 

Les esportistes anaven des de la categoria de prebenjamí fins a juvenil. Les noies del grup de prebenjamí era la primera vegada que sortien a pista i, juntament amb la resta d'esportistes, van rebre una gran ovació per part del públic assistent.

 

L'equip de competició del Montmeló Associació de Rítmica està integrat per set gimnastes individuals i tres conjunts i practiquen diferents modalitats com el cèrcol o les masses.

 

I Torneig Vila de Montmeló de Rítmica

 

El proper 20 de març, Montmeló tornarà a acollir una nova competició de gimnàstica rítmica. En aquesta ocasió serà la final comarcal del Vallès Oriental.


Entitat


Data de modificació: 10/03/2016 17:21:00