Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

19:10  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

El Club de Lectura de Montmeló a la cinquena Trobada de Clubs de Lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals

 • El Club de Lectura de Montmeló a la cinquena Trobada de Clubs de Lectura

  El Club de Lectura de Montmeló a la cinquena Trobada de Clubs de Lectura

9/3/2016

Els lectors del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal van assistir el passat dimarts, dia 8 de març, a la cinquena trobada dels Clubs de Lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

 

Aquesta trobada es va realitzar al teatre Kursaal de Manresa, on es va poder gaudir de la representació, en exclusiva, de l'obra "El Test", una comèdia de Jordi Vallejo, dirigida per Cristina Clemente i representada per David Bagés, David Vert, Dolo Beltrán i Mima Riera.

 

El periodista i escriptor manresà Genís Sinca va ser l'encarregat de conduir l'acte, que va incloure la representació de l'obra i la conversa posterior del públic amb la companyia artística.

 

La trobada dels clubs de lectura d'enguany es va desenvolupar en dos dies, dilluns i dimarts, i va comptar amb l'assistència d'uns 1600 lectors provinents de tota la província de Barcelona. La Xarxa de Biblioteques Municipals de la demarcació de Barcelona compta amb més de 500 clubs de lectura, dedicats a gèneres i temes diversos com novel·les en diversos idiomes, la novel·la negra, la poesia, el cinema d'autor o la gastronomia, entre d'altres.

 

Xerrada entre B. Busquets i el club de lectura de la Biblioteca La Grua

 

El Club de Lectura de la Biblioteca de Montmeló es va posar en funcionament l'any 2001 i, des de llavors, cada divendres de final de mes, aplega al voltant de vint lectors que conversen entorn a un llibre triat. La propera sessió tindrà lloc, el proper divendres, 1 d'abril, amb el llibre "Un cel de plom". Una història de solidaritat, coratge i supervivència, explicada per Neus Català, darrera supervivent catalana del camp d'exterminació de dones Ravensbrück i novel·lada per Carme Martí, a la que esteu convidats.


Entitat
 • BIBLIOTECA MUNICIPAL LA GRUA
 • Adreça:

  C. Francesc Macià, 11

  Telèfon:

  93 572 05 83Data de modificació: 10/03/2016 10:57:28