Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

23:05  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

El Club d'Escacs Montmeló obté el tercer lloc en la competició comarcal

 • Competició d'escacs a la Polivalent

  Competició d'escacs a la Polivalent

 • Competició d'escacs a la Polivalent

  Competició d'escacs a la Polivalent

 • Competició d'escacs a la Polivalent

  Competició d'escacs a la Polivalent

 • El Club d'Escacs Montmeló recull la copa de tercers classificats per equips

  El Club d'Escacs Montmeló recull la copa de tercers classificats per equips

1/3/2016

Un any més es va celebrar a la Sala Polivalent de Montmeló la cloenda d'escacs de la Fase prèvia del Campionat de Catalunya (Vallès Oriental, Osona i Maresme) modalitat federada i fase comarcal dels JEEC ( promoció).

Aquesta competició escolar d’escacs és, després de Barcelona Ciutat , la més important en participació del panorama escaquístic a Catalunya. Aquest any s'ha tornat a batre el registre de participants amb més 300 infants (200 en la prova federada i més de 100 en els de promoció).

Montmeló, és, per quart any consecutiu, el punt i final de la Competició. A més, i per segon any, es va organitzar, com a acte de cloenda, el torneig de partides ràpides on també hi van participar adults.

La competició, que va començar abans de les 10 hores, es va allargar has més enllà de les 19 hores. La Polivalent es va omplir de taulers i de competidors i competidores de totes les edats. Més enllà dels premis individuals, cal destacar un cop més el paper dels participants locals. El Club d'Escacs Montmeló, presentava una reduïda participació, però tot i això, van aconseguir un meritori tercer lloc per equips.

Els organitzadors de l'esdeveniment, el Club d'Escacs Montmeló juntament amb el Consell Esportiu del Vallès Oriental i la Comissió Tècnica d'Escacs, van destacar l'altíssim nivell viscut en tota la competició i el gran estat en què actualment es troben els clubs i l'esport dels 64 quadres a la comarca del Vallès Oriental.

 

L'organització va agrair la gran col·laboració per part de l'Ajuntament de Montmeló. L'alcalde, Antoni Guil; i la regidora d'esports, Ariadna Ojeda, van estar presents en el lliurament de premis i també durant tota la jornada de competició, ajudant en tasques organitzatives.


Entitat


Data de modificació: 03/03/2016 19:09:37