Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:19  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Conveni entre el Circuit i la Federació Catalana de Ciclisme per promoure l’entrenament i la competició ciclista al traçat

  • Signatura del conveni entre el Circuit i la Federació Catalana de Ciclisme

    Signatura del conveni entre el Circuit i la Federació Catalana de Ciclisme

  • BiCircuit Festival al Circuit

    BiCircuit Festival al Circuit

2/3/2016

Joan Fontserè, director del Circuit, i Josep Bochaca, president de la FCC, han signat l’acord amb la presència de Gerard Figueras, secretari general de l’Esport.


El Circuit de Barcelona-Catalunya i la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) han signat avui un conveni de col·laboració que atorga avantatges als ciclistes federats per entrenar al traçat i que permetrà, alhora, reforçar la celebració i l’organització d’esdeveniments ciclistes en aquest escenari a través de l’activitat del Bicircuit.

 

Els encarregats de signar l’acord a la seu de la Secretaria General de l’Esport han estat Joan Fontserè, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, i Josep Bochaca, president de la Federació Catalana de Ciclisme, en presència del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras.

 

El Circuit ha estat escenari en els darrers anys de diverses proves ciclistes, com el recent Duatló de Granollers, competicions que es preveuen incrementar gràcies a la col·laboració de les dues parts mitjançant el conveni. En aquest sentit, el cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig tindrà lloc el BiCircuit Festival, que constarà d’una prova Gran Fons, una marxa BTT, una prova de 24 Hores i una altra de Brompton (bicicleta urbana plegable), puntuable pel Campionat del Món. Durant aquest esdeveniment, també se celebrarà la Copa Catalana júnior i la femenina elit, i una gimcana infantil.


Entitat


Data de modificació: 03/03/2016 14:23:07