Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:13  |  23/09/2021

Data i hora oficial

El temps

El Consorci convoca el I Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs-Tordera

  • I Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs-Tordera

    I Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs-Tordera

2/3/2016

El concurs s’adreça a estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius

 

El Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs ha posat en marxa la primera edició del Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs-Tordera, adreçat a alumnes de Batxillerat i Cicles formatius que hagin dedicat els seus treballs de recerca i de curs, respectivament, a temes relacionats amb la conca del Besòs, ja sigui dins l’àmbit de l’aigua o dels espais fluvials.

 

El jurat format per representants del Consorci, del món de l’aigua i de la comunitat educativa, atorgarà dins de cada categoria (treball de recerca i treball de curs) un primer premi dotat amb un xec regal per import de 150 euros i dos accèssits, amb xecs de 100 euros cadascú. També es premiarà als centres educatius d’on procedeixin els estudiants guardonats amb el mateix import. El termini per presentar els treballs finalitzarà el 15 d’abril.

 

El veredicte i el lliurament de premis es farà al juny, en una data encara per confirmar, però que es vincularà a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que té lloc el 5 de juny.

Amb aquesta nova iniciativa, el Consorci vol potenciar el coneixement de la conca del Besòs per part dels més joves i premiar els estudiants que han dedicat el seu temps a estudiar-la en profunditat. “Fa ja 20 anys que vam posar en marxa el nostre programa educatiu, Viu el Besòs, per on han passat més de 90.000 alumnes de diferents nivells educatius, i ara volem premiar la iniciativa d’aquells estudiants que dediquin els seus treballs i les seves investigacions a qualsevol àmbit vinculat amb la nostra conca”, ha manifestat Sergi Mingote, president del Consorci.

 

Tota la informació necessària per participar en aquest I Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs-Tordera està disponible al web www.besos.cat

 

Consorci per a la Defensa de la Conca del riu BesòsData de modificació: 02/03/2016 17:12:59