Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:06  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Can Major renova el seu distintiu com a "Restaurant Km.0"

  • Sarai Tengo, de Can Major, recull el distintiu com a "Restaurant Km.0"

    Sarai Tengo, de Can Major, recull el distintiu com a "Restaurant Km.0"

3/3/2016

El restaurant Can Major va renovar, el passat dilluns, 29 de febrer, la placa que l'acredita com a restaurant KM0-Slow Food. Aquest distintiu, que s'atorga als restaurants que fan una aposta pels aliments ecològics i de proximitat, és un reconeixement al compromís amb una alimentació sana, néta i justa, que posa en valor els productes de la comarca.


Aquesta placa garanteix que els restaurants prioritzen i promocionen la compra i el consum dels productes agrícoles i ramaders més propers. Així mateix, els cuiners i els productors estableixen una relació directe que fa que els aliments vagin, directament, de les hortes als fogons.


El projecte dels Restaurants KM0 de Slow Food, que compta amb representació en 122 països,  es basa en tres eixos fonamentals: la conscienciació de que l'agricultura i ramaderia tradicional tenen molt a dir en la lluita per millorar el medi ambient i frenar el canvi climàtic, el recolzament als productors locals i, un tercer dirigit, directament, als consumidors que busquen conèixer l'origen dels productes i els mètodes de producció.Data de modificació: 08/03/2016 07:02:50