Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

05:52  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Descomptes a la T-Trimestre per a aturats

 • Descomptes a la T-Trimestre per a aturats

  Descomptes a la T-Trimestre per a aturats

29/2/2016

Actualment les persones en situació d'atur es poden beneficiar d'un descompte en l'import de la T-Trimestre. El preu de la T-Trimestre després d'aplicar el descompte és de 29,85 €.

Qui se’n pot beneficiar

 • Persones en situació d'atur que reben un subsidi per desocupació inferior al salari mínim interprofessional.
 • Persones que es troben en un procés de cerca de feina tutelat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) que requereixen mobilitat freqüent. Un cop comprovat que compleixes els requisits (tant de participació en polítiques actives d'ocupació com de caràcter econòmic), el personal de l'oficina de treball és qui t'oferirà la possibilitat d'acollir-te a aquest ajut i t'expedirà el certificat. Cal haver estat inscrit com a demandant d'ocupació com a mínim 12 mesos en els darrers dos anys i, si es rep algun ajut econòmic, ha de ser inferior al salari mínim interprofessional.

El salari mínim interprofessional (SMI) per a l'any 2016 és de 655,20 €/mes.

Tràmits a fer

Si compleixes els requisits, cal que obtinguis el certificat que ho acrediti.

 • En cas de rebre el subsidi per desocupació, cal que sol·licitis el certificat de prestació actual mitjançant el web del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) Obre la pàgina en una finestra nova. Concretament, has de sol·licitar el document que certifica el període de vigència i la quantitat mensual de la prestació que reps en la data de petició.
 • En cas d'estar a l'atur i en procés actiu de cerca de feina que requereixi mobilitat freqüent, has de sol·licitar el certificat a la teva oficina de treball (SOC).

Altres supòsits que donen dret a l’adquisició de la T-Trimestre bonificada

Sempre que la seva quantia sigui inferior a l’SMI, pots aportar un certificat expedit pel Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) Obre la pàgina en una finestra nova del cobrament de:

 • Prestació/subsidi
 • Renda activa d’inserció
 • Prestació econòmica extraordinària
 • Ajuda del Programa d’activació per a l’ocupació

Descomptes a la T-Trimestre per a aturats

Com i cada quan es pot comprar la T-Trimestre amb el descompte

Cal que siguis la persona interessada i que lliuris el certificat original emès pel Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) o pel SOC, i has de presentar, així mateix, el DNI o l'original del document acreditatiu de la identitat.

Entre la compra d’una T-Trimestre amb bonificació per a persones en situació d’atur i la següent cal esperar un mínim de 84 dies, tot i que s’hagi perdut o hagi estat sostreta.

On comprar la T-Trimestre amb el descompte

Pots comprar la T-Trimestre amb el descompte als Punts TMB i als punts autoritzats d'altres operadors (els pots consultar al díptic "Ajuts al transport públic per a persones en situació d'atur").

Consulta el díptic "Ajuts al transport públic per a persones en situació d'atur" Obre la pàgina en una finestra nova .

 

 

Font: Transports Metropolitans de Barcelona

 Data de modificació: 01/03/2016 14:59:24