Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:37  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Mons Observans inicia l'horari de primavera, obrint al públic cada cap de setmana

  • Jaciment de Mons Observans a Can Tacó

    Jaciment de Mons Observans a Can Tacó

  • Mons Observans

    Mons Observans

27/2/2016

El diumenge 6 de març es remprendran les visites setmanals a l'assentament romà de Mons  Observans. Durant els mesos d'hivern l'horari de visita era mensual. Amb l'arribada el bon temps el jaciment tornarà a obrir cada diumenge en l'horari habitual, d'onze del matí a dues del migdia, amb visites guiades a les hores en punt (11 h, 12 h i 13 h). El taller d'arqueologia mantindrà la periodicitat mensual i es continuarà organitzant el tercer diumenge de cada mes, amb sessions d'una hora de durada que també comencen a les hores en punt.

Aquest nou horari es mantindrà fins al 22 de maig, moment en què, coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus, començarà l'horari d'estiu i el jaciment obrirà els dissabtes de 6 de la tarda a 9 del vespre en el marc del programa de visites "Mons Observans cap al tard".

Informació i inscripcions: www.monsobservans.cat

 

 

Taller d´arqueologia a Mons Observans

 

TALLER "VOLS FER D'ARQUEÒLEG?"

Heu provat mai d'excavar i trobar objectes d'altres temps? Si us voleu sentir com autèntics arqueòlegs, a Mons Observans ho teniu molt fàcil.

 

Amb aquest taller infantil, adreçat a nens i nenes majors de tres anys, descobrireu tresors que s'amaguen sota terra i aprendreu a documentar-los i a interpretar-los com si fóssiu arqueòlegs de veritat. L'aula d'arqueologia de Mons Observans disposa d'un gran sorral que conté la rèplica de dues estances de l'assentament romà de Can Tacó (Turó d'en Roina) a mida real; allà, hi fareu les vostres troballes amb l'ajuda dels monitors del taller.Data de modificació: 03/03/2016 15:42:04