Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:01  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Experiència inèdita al Circuit amb Carlos Sainz per una bona causa

  • Visita solidària amb Carlos Sainz

    Visita solidària amb Carlos Sainz

27/2/2016

Tots els fons recaptats es destinaran a Wings for Life per a la investigació de les lesions de medul·la espinal.  

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha organitzat una experiència única i irrepetible pels aficionats a la F1, amb la col·laboració del pilot Carlos Sainz i del periodista Josep Lluis Merlos, només a l’abast d’un grup reduït de persones. Serà el proper dijous 3 de març durant els Formula One Test Days i tots els fons recaptats es destinaran a Wings for Life, fundació internacional sense ànim de lucre per a la investigació de les lesions de la medul·la espinal.
 
L’experiència consistirà en una visita guiada recorrent els espais més restringits del Circuit de Barcelona-Catalunya, una xerrada sobre F1 a càrrec de Josep Lluis Merlos i un Meet&Greet amb Carlos Sainz, en una trobada on els aficionats tindran l’oportunitat de conèixer el pilot, fer-se fotos i demanar autògrafs. Un cop finalitzades les activitats programades, es podrà seguir gaudint dels Formula One Test Days al Circuit.
 

Visita solidària amb Carlos Sainz


PROGRAMA*
 
9:30h Inici visita guiada pel Circuit de Barcelona-Catalunya. Inclou un recorregut per la sala de brífing, el podi i el pre-podi, el pàdoc i una volta als vials de servei per veure de prop els monoplaces de F1.
 
11:00h Xerrada sobre la F1 a càrrec del periodista Josep Lluis Merlos.
 
11:30h Meet&Greet Carlos Sainz
 
 
Preu: 100 euros (donatiu a Wings for Life)
*Aforament limitat
 
Més informacióData de modificació: 29/02/2016 12:35:00